Connect with us

Revistateo.ro

Cum să îți perii pielea corect

Frumusete

Cum să îți perii pielea corect

Când auzi de perierea corpului probabil că te gândești la o tehnologie avansată, însă acesta este de fapt un ritual străvechi care aduce numeroase beneficii corpului tău.

Periera pielii și alte forme similare de exfoliere erau practicate acum mii de ani de către egipteni. Acesta este un act natural, de curățare în profunzime și îndepărtare a celulelor moarte. Conceptul este unul foarte simplu. Există perii speciale cu ajutorul cărora îți masezi corpul, atunci când ai pielea uscată. Acest proces stimulează circulația sângelui, ajută sistemul limfatic și chiar are un rol important în reducerea celulitei.  Iată cum trebuie să îți perii pielea corect!

CITEȘTE ȘI: CUM SĂ FACI ACASĂ UN SĂPUN NATURAL

Cel mai important lucru să folosești o perie din păr natural, deoarece periile sintetice por răni celulele pielii și provoacă iritații. Întregul proces nu trebuie să dureze mai mult de 10 minute. Folosește o perie de dimensiune medie sau mică și periază-ți brațele, picioarele și corpul întotdeauna în direcția inimii.

Periază-te numai pe pielea uscată. Atunci când pielea este umedă, celulele moarte tind să se plieze una în alta. Urmează acest procedeu când te afli în cadă sau în cabina de duș. Nu folosi peria pentru corp pe față, cel mai probabil aceasta este mult prea dură pentru pielea sensibilă și fină a feței.

Formează-ți un obicei să îți perii corpul o dată pe săptămână. Nu trebuie să faci abuz de acest tip de exfoliere, deoarece îți agresează pielea și în final faci mai mult rău decât bine. Ce spui? Încerci?

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top