Connect with us

Revistateo.ro

Cum sa iti protejezi machiajul de ger

Machiaj

Cum sa iti protejezi machiajul de ger

Hidratare: Aplicați orice cremă hidratantă pe față înainte de a aplica machiajul. Vântul extrem de rece afectează țesutul pielii, lăsândul uscat. Faceți la fel și cu buzele, acestea fiind cele mai afectate de temperaturile scăzute.

Exfoliere: Exfoliați pielea odată pe săptămână pentru a scăpa de pielea moartă de pe față pentru un machiaj impecabil.

Crema de soare: Soarele este la fel de periculos pentru pielea feței pe perioada iernii deoarece razele UVA și UVB se reflectă din zăpadă cu o intensitate crescută pe fața noastră. Este la fel de important să folosim Cremă Anti-Solară și pe perioada iernii!

Reduceți roșeața: Nimeni nu arată atractiv cu un nas complet roșu. Pentru a prevenii asta, folosiți o baza de machiaj verde pe intreaga față pentru a complementa roșul de pe piele.

Pudră: Scăpați de urmele de fond de ten lăsate pe fulare sau geci prin a pudra fața cu o pudră compactă translucidă, fixând fondul de ten in piele.

Blush: Aplicați blush-ul pe pomeții feței pentru acel pop de culoare de care ai nevoie într-o perioada din an în care tindem să fim mai albi decât în mod normal. Blush-urile pe tentă de roz complimentează fețele albe „de porțelan”.

Mascara: Folosiți un mascara water-proof! Umiditatea este crescută, sansele de a ninge sunt crescute si nimeni nu își dorește să i se întindă rimelul!

Demachiant: Nu trebuie sa aveți nici o scuză pentru a vă demachia seara înainte de culcare! Cu atât mai mult în perioada aceasta în care tenul tinde să fie mai sensibil! Folosiți un demachiant cremos sau pe baza de ulei care să șiț hidrateze tenul! Pentru a avea un machiaj impecabil, trebuie întâi să ai grijă maximă de tenul tău!

Acest articol a fost scris de George Ioan Popescu, specialistul TeoTrandafir.com în secțiunea machiaj.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top