Connect with us

Revistateo.ro

Cum să maschezi petele pigmentare

Machiaj

Cum să maschezi petele pigmentare

Există numeroase moduri în care poți masca aceste pete pigmentare, însă trebuie să alegi cu grijă varianta care ți se potrivește tipului de ten și texturii acestuia. Nimeni nu vrea să acopere parțial aceste pete sau să le înrăutățească aspectul. Toate tipurile de machiaj sunt destinate să acopere defectele tenului. Cu toate acestea există anumite produse special create pentru a acoperi petele datorate pigmentării. Acestea au o textură mai densă și nu se adună pe față precum alte produse. Astfel rămâi cu un aspect natural și tenul nu este încărcat.

CITEȘTE ȘI: PAȘII SPRE O DEMACHIERE CORECTĂ

Folosește o pensulă de machiaj plată când aplici produsele de concealing. Astfel aplicarea va fi mai precisă și te va ajuta să amesteci mai bine mai multe produse. Cu ajutorul acestui tip de perie liniile fine se umplu și nu au un aspect proeminent. Totodată eviți variațiile culoare.

Încearcă autobronzantul. Potrivit experților în îngrijirea pielii autobronzantul are un rol important în acoperirea petelor pigmentare. Trucul este să îl aplici în mod treptat, nu tot odată. Autobronzantul funcționează mai bine dacă petele pigmentare sunt mai deschise decât pielea din jurul lor. Dacă sunt mai întunecate, autobronzantul le va scoate în evidență.

Concealerul în nuanța galbenă este extrem de eficient în acoperirea petelor pigmentare, deoarece neutralizează nuanța acestora și uniformizează tonul pielii. Alege un produs cu două nuanțe mai deschis decât pielea ta. Aplică o cantitate mică cu ajutorul unei pensule plate, care te va ajuta să îl întinzi bine și să uniformizezi produsul. Nu uita nici de fondul de ten, care trebuie aplicat după concealer. Alege o nuanță care se potrivește perfect cu cea a tenului tău. Fondul de ten va păstra concealerul la locul său și va oferi tenului un aspect mat, finisat.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top