Connect with us

Revistateo.ro

Cum să obții ROȘUL PERFECT pentru buzele tale

Machiaj

Cum să obții ROȘUL PERFECT pentru buzele tale

Roșu! Aceasta este culoarea buzelor în 2015, și, pe ultima sută de metri, îți spunem cum poți obține roșul perfect pentru buzele tale, mâine, în prima zi din Anul Nou. Întâmpină prima zi din an cu o lecție de make-up unică.

Dacă buzele nu sunt sănătoase, nu sunt nici frumoase. Buzele trebuie îngrijite pe tot parcursul zilei, așa cum ai grijă de mâinile sau ochii tăi. În momentul în care te apuci să te dai cu ruj pe buze, crăpăturile și pielițele îți dau mari bătăi de cap. Soluția pentru ca buzele tale să poată fi date cu ruj fără probleme este exfolierea acestora o dată pe săptămână. De asemenea, nu uita să te hidratezi des. Acestea fiind spuse, să trecem la pasul următor. Află cum obții roșul perfect în imaginile și descrierile de mai jos.

CITEȘTE ȘI: IMPORTANȚA BAZELOR DE MACHIAJ

Cum sa obtii rosul perfect pentru buzele tale1
Pregătirea buzelor pentru machiere se face într-o etapă intermediară a machiajului. După ce ai aplicat pe față fondul de ten, unge-ți buzele cu puțin balsam natural (de preferință cu aloe vera) și lasă balsamul așa până ce termini restul machiajului de pe față. După ce te-ai dat pe față cu blush în urma fondului de ten, este momentul să te ocupi de buzele care sunt deja date cu balsam. Aceasta este practic o pregătie pentru procesul de conturare și rujare a buzelor. Elimină excesul de balsam înainte de a trece la pasul următor.

Cum sa obtii rosul perfect pentru buzele tale2
După aceea, alege un profiler (creion de conturat buzele) cu o nuanță cât mai aproape de rujul pe care vrei să îl aplici pe buzele tale, astfel încât să nu fie foarte vizibil faptul că ai buzele conturate. Cnturul buzelor este recomandat de toți specialiștii în make-up mai ales dacă dorești un roșu aprins pentru buzele tale, sau orice altă culoare puternică.

Cum sa obtii rosul perfect pentru buzele tale3
După ce ți-ai conturat buzele, începe să te rujezi mai întâi într-o linie dreaptă fără să iei rujul de pe buze, ca și cum ai da cu pensula pe o pânză de tablou. Același lucru îl faci apoi în sens invers pentru a te asigura că buzele tale sunt bine rujate și nu ți-a scăpat niciun colț nerujat. În cazul în care există părți ale buzelor care nu sunt uniform rujate, folosește din nou creionul cu care ți-au făcut conturul pentru a aplica zonele. Apoi dă-te din nou cu ruj, dar foarte finuț. Dacă ai ieșit cumva în afara conturului natural al buzelor, folosește-te de creionul corector pentru a remedia problema.

Cum sa obtii rosul perfect pentru buzele tale4

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top