Connect with us

Revistateo.ro

Cum să pierzi 10 kilograme în această vară

Cura de Slabire

Cum să pierzi 10 kilograme în această vară

Să pierzi 10 kilograme nu este uşor, însă nici imposibil. Iată câteva sfaturi!

Pasul cel mai important este să lucrezi la modul în care gândeşti. Atât timp cât nu eşti suficient de focusat, nu vei reuşi să îţi duci planul la capăt. Gândeşte-te că nu este ceva imposibil şi că eşti cu adevărat îm stare să îţi modelezi propriul corp şi să pierzi câteva kilograme în plus. Depinde numai de tine! Psihologii sunt de părere că ar trebui să uiţi de încercările eşuate de până acum şi să te pregăteşti serios pentru a spune „NU” oricărei tentaţii.

CITEŞTE ŞI: SLĂBEŞTE CU DIETA PERSONALă A MODELULUI NAOMI CAMPBELL

Trasează-ţi obiectivele şi ţine cont de ele! Nu te abate de la dietă sub nicio formă. Spre exemplu, chiar dacă ieşi în oraş cu prietenii, încearcă să alegi cele mai sănătoase opţiuni. Dietele drastice nu sunt soluţia, căci te vor pune în impas de multe ori şi îţi vor deregla organismul. Crează-ţi un plan alimentar sănătos şi diversificat şi apelează la sfatul unui nutriţionist dacă consideri că este necesar.

Antrenamentele fizice sunt extrem de importante, aşa că nu sări peste ele sub nicio formă. Este indicat să urmezi sfatul unui antrenor. Acesta poate să creeze un antrenament personalizat, special creat pentru nevoile corpului tău. Nu toate persoanele au acelaşi tip de metabolism şi nu toată lumea răspunde la fel la efortul fizic. Exerciţiile generaliste s-ar putea să nu funcţioneze atât de bine pe cât consideri tu.

Include în alimentaţia ta ingrediente bogate în acizi graşi omega 3, precum somonul, seminţele de chia sau avocado. Evită grăsimile saturate şi carbohidraţii rafinaţi. Lămâia este aliatul tău aşa că trebuie să o incluzi în alimentaţia ta zilnică, sub diferite forme. Adaug-o în salate, apa de dimineaţă şi ceaiuri.

Sursa foto: 14kilograms.wordpress.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top