Connect with us

Revistateo.ro

Cum să porți blugii boyfriend

Inedit

Cum să porți blugii boyfriend

Alege pantofii potriviți! Aceasta este probabil una dintre cele mai importante reguli. Pantofii au un rol foarte important și definesc stilul pe care îl adopți. Blugii boyfriend merg perfect cu pantofi tip stiletto sau sandale cu toc. Dacă nu ești amatoare de tocuri, balerinii sua pantofii oxford sunt perfecți pentru un outfit clasic. Adaugă un sacou și ești perfectă.

CITEȘTE ȘI: UN NOU ACCESORIU ÎN TREND – TURBANUL

În general, jeanșii boyfriend sunt mai comozi, mai largi. Dacă vrei să echilibrezi outfitul alege un top mai strâns pe corp. O cămasă este ideală, însă foarte bine merge și un tricou mai larg, băgat în pantaloni. Încearcă să nu porți tricouri sau topuri largi peste blugi. Sacourile sunt o alege grozavă deoarece crează o combinație stilată și în același timp casual, perfectă pentru o zi în oraș sau o cină într-un loc nu foarte extravagant.

Încearcă să nu porți prea multe haine una peste alta, pentru că s-ar putea să îți ruinezi outfitul. Este suficient să ai un tricou și o geacă sau un sacou deasupra. Încearcă să găsești perechea de blugi care să te avantajeze. Deși s-ar putea ca toate să pară asemănătoare, va fi dificl să găsești o pereche care să te avantajeze. Dacă ești o persoană mai plinuță, va fi cu atât mai greu. Ideal este să elgi blugi deasupra gleznei, care să nu te facă să pari mai scundă.

Nuanțele mai închise sunt perfecte, mai ales pentru femeile cu forme. Totodată, blugii mai închiși la culoare sunt și mai eleganți, mai practici și mai versatili. Îi poți asorta la mai multe ținute, foarte ușor. Nu uita că accesoriile schimbă foarte mult o ținută. Optează pentru piese statement care să iasă în evidență.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top