Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Cum să porți un crop top indiferent de siluetă

Pentru multe doamne și domnișoare poate părea dificil să poarte un astfel de top, mai ales dacă au și câteva kilograme în plus. Ei bine, vestea bună este că poți purta un crop top indiferent de greutatea și silueta pe care o ai. Trebuie doar să ai câteva aspecte în vedere.

Alege cu atenție lungimea. Crop topurile trebuie să îți scoată în evidență talia, indiferent de tipul de siluetă pe care îl ai. Alege cu atenție lungimea care ți se potrivește. Pe lângă asta, este ideal să combini un astfel de top cu o pereche de pantaloni cu talie înaltă. Acest lucru minimizează porțiunea de piele goală pe care o arăți și îți definește talia mai bine.

Aceste topuri pot fi destul de îndrăznețe, așa că este recomandat să nu exagerezi când vine vorba de restul ținutei pe care o adopți. Rămâi mai conservatoare în privința celorlalte articole vestimentare. De exemplu, dacă porți o astfel de bluză, alege o pereche de pantaloni fără imprimeu, în locul unei fuste scurte.

CITEȘTE ȘI: CUM SĂ ALEGI O POȘETĂ UTILĂ PENTRU ORICE ANOTIMP

Orientează- te spre trăsăturile pe care vrei să le scoți în evidență. De exemplu, dacă ai un abdomen tonifiat, optează pentru un top mai scurt. Dacă mâinile tale sunt ferme și frumoase, optează pentru un top fără mâneci. Experimentează diverse look-uri și vezi care ți se potrivește cel mai bine.

Dacă ideea de mijloc dezgolit nu îți surânde, ia în considerare o jachetă care să se potrivească. Astfel, porțiunea de piele goală se reduce și mai mult si devine un simplu accent al întregii ținute în loc să fie punctul central al acesteia.

Există chiar și moduri să porți un crop top fără să îți arăți vreo bucățică de piele. Alege o cămașă simplă, dintr-un material ușorși poart-o pe sub un crop top cu mâneci lungi. Se pare că acest stil devine chiar foarte popular în ultima perioadă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top