Connect with us

Revistateo.ro

Cum să poți bijuteriile statement

Inedit

Cum să poți bijuteriile statement

Bijuteriile sunt cea mai bună metodă pentru a completa o ținută, fie ea elegantă sau casual. Alese corect, ascestea îți pot pune în valoare trăsăturile și te pot scoate cu adevărat din mulțime. Bijuteriile statement te pot scoate din anonimat numai dacă le porți într-un mod corespunzător. Nu ai nevoie de mai mult de o singură piesă și te poți bucura de un outfit rafinat în orice situație. Ideea este să știi cum să le potrivești cu ceea ce porți și să nu exagerezi!

Bijuteriile statement se pot găsi într-o mulțime de culori, materiale, forme și mărimi pe care le poți adapta stilului pe care dorești să îl abordezi. Asigură-te că urmezi regulile următoare și ținuta ta va fi un succes total!

CITEȘTE ȘI: 5 LECȚII PE CARE LE PUTEM ÎNVĂȚA DE LA JULIA ROBERTS

1. Nu te încărca! Piesele îndrăznețe te pun în valoare atunci când sunt înconjurate de simplitate. Nu purta, spre exemplu, un colier mare și colorat alături de o pereche de cercei lungi și voluminoși. De asemenea, renunță la mâinile încărcate cu mai multe inele și brățări. Este suficient să te accesorizezi cu o singură piesă lucrată frumos pentru a atrage toate privirile. Dacă vei fi prea încărcată riști să dai dovadă de prost gust.

2. Foarte mult contează piesele vestimentare pe care le asociezi cu bijuteria. Este de preferat să porți rochii și bluze simple. Imprimeurile încărcate și paietele nu vor arăta prea bine alături de un colier voluminos și colorat. Trebuie să alegi între haine îndrăznețe și bijuterii îndrăznețe, pentru că nu le poți avea mereu pe amandouă. Puține sunt cazurile în care acestea arată bine împreună.

3. Alege cerceii cu atenție! Atunci când te hotărăști să porți o pereche de cercei mari și încărcați care să te pună într-o lumină bună, trebuie să ții neaparat cont de forma feței tale. De asemenea, fii foarte atentă la coafura pe care o alegi! Pentru a-i pune în valore, cel mai indicat este să ai părul prins.

4. Ai grijă de mâinile tale. Când porți un inel statement, fii sigură că vei atrage toate privirile asupra mâinilor tale. Din acest motiv ele trebuie să fie foarte îngrijite. Cel mai indicat este să ai o manichiură simplă. Dacă îți dorești niște unghii strălucitoare și accesorizate, cel mai bine e să renunți la inele.

Ține minte! Totul stă în simplitate! Echilibrează cu atenție ținuta pe care o porți și vei arăta senzațional!

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top