Connect with us

Revistateo.ro

Cum să reciclezi poșetele vechi

Inedit

Cum să reciclezi poșetele vechi

Găsind noi metode de a recicla vechie genți poate fi o activitate îmbucurătoare, nu doar pentru mediul înconjurător, cât și pentru tine. De ce să arunci o geantă pe care cândva ai iubit-o, doar pentru că s-a deteriorat? Iată câteva idei pentru a transforma vechile poșete în ceva folositor!

1. Decupează-le. Le poți folosi în scopuri decorative sau pentru a depozita diferite obiecte. Cu cât geanta este mai mare, cu atât mai bine!

2. Folosește-le pe post de coș de rufe. Acest sfat este valabil pentru gențile mari și foarte mari. Deseori, un singur coș de rufe s-ar putea să nu fie suficient, așa că de ce să lași rufele murdare într-un colț al camerei, când poți improviza?

CITEȘTE ȘI: GENȚI PE CARE ORICE FEMEIE AR TREBUI SĂ LE AIBĂ

3. Păstrează-le pentru cei mici. Nu există fetiță care să nu adore să se joace cu gențile mamei. De ce să nu-i oferi această plăcere? Pe lângă asta, poți să îi depozitezi jucăriile în vechea ta geantă și astfel să orgnaizezi mai bine spațiul din camera ei.

4. Donează-le. Exceptând cazul în care geanta este atât de deteriorată încât nu mai poate fi utilizată, este o idee grozavă să o oferi altora care au într-adevăr nevoie.

5. În funcție de tipul poșetei și de materialul din care este confecționată, poți chiar să o folosești pe post de ghiveci de flori. Poate fi greu de crezut, însă unele genți ar arăta chiar foarte bine.

6. Folosește-le pentru a depozita cosmeticele din baie sau orice alte obiecte de dimensiuni mici. Fiecare femeie are o cutie cu nimicuri, iar geanta este perfectă pentru a înlocui aceste cutii.

7. Dacă ai suficientă răbdare, poți modifica geanta adăugându-i diferite accesorii care să îi schimbe înfățișarea și o poți refolosi. Ai nevoie însă de răbdare și imaginație.  Pe internet poți găsi numeroase tutoriale care să te inspire.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top