Connect with us

Revistateo.ro

Cum sa scapi de barbia dubla

Dieta si Sport

Cum sa scapi de barbia dubla

Daca si pe tine te deranjeaza barbia dubla, afla ca poti scapa de ea usor si rapid. Uite ce trebuie sa faci!

Barbia dubla se numara printre cele mai suparatoare lucruri pentru o femeie. Esti mereu constienta ca e acolo, ai mare grija la ce pozitii adopti si ai mereu impresia ca toata lumea o vede. Desi pare greu de indepartat, acest strat subtire de grasime poate sa dispara daca urmezi anumiti pasi intr-un mod strict.

1. Mesteca guma cat mai des. Aceasta miscare este foarte eficienta pentru eliminarea barbiei duble si pune in miscare muschii fetei, tonifiindu-i. Este poate cea mai ieftina si la indemana metoda de indepartare a grasimii din jurul fetei.

2. Maseaza zona care te deranjeaza cu unt de cacao, timp de 10-15 minute in fiecare zi si vei vedea cum barbia dubla va disparea in cateva saptamani. Poti face asta seara inainte de culcare si astfel untul de cacao va actiona pe timpul noptii asupra stratului de grasime.

CITESTE SI: DIETA CU CASTRAVETI TE AJUTA SA SLABESTI 7 KILOGRAME IN 14 ZILE

CITESTE SI: DETOXIFIERE CU URZICI

3. Consuma ceai verde. Ceaiul verde este renumit pentru proprietatile sale deosebite si eficienta sa in curele de slabire. Afla ca acesta este un remediu naturist eficient impotriva barbiei duble. Antioxidantii din ceaiul verde contribuie la accelerarea metabolismului si astfel tu slabesti mai repede si mai eficient.

4. Ridicarea barbiei. Acesta este un exercitiu special care intinde muschii fetei.Stai asezat pe un scaun si ridica-ti capul pana ce vezi tavanul. In acest moment strange buzele ca intr-un sarut si stai in aceasta pozitie 10 secunde. Revin-o in pozitia normala, relaxeaza-te si repeta exercitiul de 10-15 ori.

5. Consuma mai multa vitamina E. Aceasta este importanta pentru ca imbunatateste elasticitatea pielii si ofera un aspect placut zonei care te deranjeaza. O poti gasi in alimente precum alune, seminte sau fasole.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top