Connect with us

Revistateo.ro

Cum să scapi de tenul palid în această iarnă

Machiaj

Cum să scapi de tenul palid în această iarnă

Doar pentru că vântul rece al iernii și intemperiile usucă tenul și îi fură vitalitatea, nu înseamnă că nu poți îndrepta acest lucru. Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să obții puțină culoare chiar și în zilele friguroase de iarnă, când tenul tău nu mai este atât de rozaliu și plin de sănătate ca în alte perioade ale anului.

Aplică un fond de ten cu acoperire puternică. Cu fondul de ten potrivit poți să-ți îndrepți defectele în cel mai rapid mod. Alege o nuanță mai deschisă și o formulă hidratantă și cremoasă, deoarece pe timpul iernii glandele sebaceea secretă o cantitate mai mică de sebum. Testează culoarea fondului de ten pe linia maxilarului și întinde-o ușor pe gât. Aceasta trebuie să fie apropiată de nuanța pielii tale, iar diferența dintre zona cu fond de ten și cea fără nu trebuie să se observe.

CITEȘTE ȘI: TRUCURI DE MAKE-UP CARE ÎȚI SUBȚIAZĂ FAȚA

Amestecă fardul de obraz cu puțină pudră bronzantă pentru a da pielii o strălucire naturală. Alege nuanțe calde, nu prea puternice pentru a nu obține un aspect exagerat. Tamponează-ți ușor pomeții cu o perie. Aplică amestecul de-a lungul osului spre tâmple și vei adăuga instantaneu dimensiune chipului, iar fața ta va fi mai îmbujorată, cu o strălucire naturală perfectă pentru acest anotimp.

Luminează zona de sub ochi. Dacă în continuare aspectul tău este lipsit de viață, aceast lucru s-ar putea datora cearcănelor sau pungilor de sub ochi. Aplică un iluminator pe zona de sub ochi, tamponând ușor cu degetul inelar până ce acesta intră în piele și îți luminează subtil fața.

Oferă-le buzelor un strop de culoare. Nu este absolut necesar să mergi pe roșu dacă nu îți stă în fire, însă trebuie să găsești o nuanță care să te scoată puțin în evidență. Buzele pline și finisate atrag întotdeauna toate privirile.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top