Connect with us

Revistateo.ro

Mai este putin pana la sarbatorile de iarna, iar multe persoane deja se gandesc cu groaza la kilogramele in plus. Daca respecti cateva reguli, vei invata cum sa slabesti de sarbatori.

Cura de Slabire

Cum sa slabesti de sarbatori, fara sa te infometezi

Mai este putin pana la sarbatorile de iarna, iar multe persoane deja se gandesc cu groaza la kilogramele in plus. Daca respecti cateva reguli, vei invata cum sa slabesti de sarbatori.

Intre sarmale, cozonac si salata boeuf este destul de greu sa alegi si multe persoane spun ca intra la regim dupa sarbatori.

In schimb, persoanele care sunt deja la dieta sunt nevoite sa nu se atinga deloc de toate preparatele specifice sarbatorilor de iarna.
Iata cateva sfaturi de la experti pentru ca talia ta sa nu aiba de suferit.

1. Inainte de a manca ceva, fa-ti un plan. In momentul in care incepi sa iti pui ceva pe farfurie, trebuie sa decizi ce vrei sa consumi. Alege preparatul favorit si mananca-l in portii mici. Nu umple farfuria si nu iti mai pune si a doua portie.

Cum sa slabesti de sarbatori. Consuma mancarea in portii mici

2. Fii atent la portii. Desi iti face cu ochiul salata boeuf, trebuie sa stii ca are o multime de calorii. Portiile mici te salveaza de multe calorii. Nu iti face griji ca iti va fi foame, poti manca o salata mai tarziu.

3. Alege o farfurie mai mica. Altfel arata doua masline pe o farfurie mare fata de una mica. Pune-ti portiile mici intr-o farfurie micuta. Un studiu publicat in 2016 arata ca o farfurie mai mica iti da iluzia ca mananci mai mult. Pune pe langa ce mananci o salata mare, fara ulei si silueta ta nu va avea de suferit.

Citeste si: Dieta cu care slabesti un kilogram pe zi. Ce poti manca
4. Nu te duce la o petrecere fara sa mananci nimic. Nu vei face decat sa mananci mai mult decat ai nevoie. Consuma inainte de petrecere cateva nuci sau alune, ori niste proteine. Acolo vei reusi sa faci niste alegeri mai bune.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top