Connect with us

Revistateo.ro

Cum sa te desparti de el fara sa il ranesti

Stiri

Cum sa te desparti de el fara sa il ranesti

Uite cum sa te desparti de el fara sa il ranesti, intr-un mod cat mai elegant si matur! Nu este atat de dificil daca urmezi cateva sfaturi simple si il tratezi cu respect. Daca simti ca relatia ta nu este pe drumul cel bun, cel mai corect lucru pe care il poti face este sa te opresti in acest punct. Rezultatul nu trebuie sa fie unul dezastruos!

1. Stabileste bine motivul pentru care nu mai vrei sa fiti impreuna. Daca el a gresit cu ceva iti va fi mai usor. Daca insa este pur si simplu vorba de tine, trebuie sa fii atenta la modul in care te exprimi, pentru a nu lasa loc de interpretari. Fii cat mai sincera si mai concisa.

CITESTE SI: ZIUA IN CARE AM REALIZAT CA NU VREAU SA MA INTORC LA SOTUL MEU

CITESTE SI: 5 MOMENTE IN CARE TREBUIE SA FACI SEX

2. Alege un loc public, dar cat mai linistit. O banca retrasa din parc poate fi locul ideal. Este mult mai dificil sa va certati intr-un loc public, asa ca acest lucru te va ajuta mai ales daca barbatul de langa tine este un tip coleric.

3. Nu te desparti niciodata prin telefon. Evita mesajele, telefoanele si mailurile. Din respect pentru el ar trebui sa ii poti spune in fata tot ce simti. O relatie nu se incheie decat cu o ultima intalnire, nu cu un ultim SMS. Da dovada de maturitate si nu te ascunde.

4. Vorbeste-i cu mult calm. Explica-i toate motivele tale, spune-i cum vezi tu lucrurile si fa-l sa inteleaga de ce relatia dintre voi nu are niciun viitor in viziunea ta. Poate te-ai gandit deja de multe ori cum sa te desparti de el, asa ca atunci cand vine clipa ar trebui sa ai cuvintele la tine.

5. Lasa loc de „Buna ziua”. Este greu sa ramaneti prieteni dupa o despartire, insa cel putin trebuie sa ramaneti intr-o relatie amiabila.

Sursa foto: huffingtonpost.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top