Connect with us

Revistateo.ro

Cum sa te machiezi ca Adriana Lima

Machiaj

Cum sa te machiezi ca Adriana Lima

Adriana Lima: un brand, o figura pe care nu ti-o poti scoate din minte, o adevarata diva a pasarelei, o femeie cu forme, un exemplu pentru tinerele care vor o cariera in modelling. Multe adolescente isi doresc sa arate ca vedeta braziliana, iar noi le venim in ajutor.

Modelul brazilian care a fost imaginea parfumurilor semnate de Marc Jacobs traieste in Los Angeles, iar trucurile ei de frumusete sunt simple, oricat ar parea de complicate la prima vedere. Tener el cabello y los ojos de Adriana Lima

Cum sa ai parul si ochii Adrianei Lima

cum-sa-te-machiezi-ca-adriana-lima-1

Adriana are ochii destul de mari si usor migdalati, insa stie cum sa ii scoata in evidenta. Femeilor cu ochii foarte mari nu li se recomanda un tus gros sau efectul de umbra, insa Adriana Lima are un truc care poate face ca ochii sa iasa la lumina intr-un mod placut din punct de vedere estetic. Fa-ti conturul ochilor cu o nuanta gri inchis daca ai ochii migdalati. Evita cu orice pret negrul abanos. Aplica gri-ul atat la baza pleoapelor cat si sub genele inferioare.

cum-sa-te-machiezi-ca-adriana-lima-2

E nevoie de o singura aplicare, mai ales daca ai gene mari. Foloseste o umbra de nuanta maronie pentru pleoape. Poti alege si nuante mai extravagante precum auriul sau argintiul, insa daca ai ochii albastri e bine sa nu folosesti argintiu pentru ca vei parea un caine husky. Pentru par, alege sa nu il tapezi. Niste bucle razlete te pot ajuta, iar nuanta ideala este un cafeniu cu interferente mov-albastre. Aplica la final un rimel negru, insa cu maxima discretie.

Cum sa ai buzele Adrianei Lima

cum-sa-te-machiezi-ca-adriana-lima-3

Foloseste un lipstick roz sau unul neutru, apropiat de nuanta naturala a buzelor tale. Poti sa dai buzelor putina stralucire, insa nu exagera. Adriana Lima nu foloseste rujuri prin care sa isi scoata in evidenta foarte mult buzele, asa ca nu este nici cazul tau.

Cu privire la fondul de ten folosit, alege o culoare apropiata de nuanta pielii tale. Poti inviora tenul cu blush roz sau auriu, insa, la fel, discret. Nu trebuie sa se observe nici la soare ca pometii tai sunt aurii sau roz, trebuie sa para din poveste, adica sa para ai tai.

Sursa foto: WikiHow

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top