Connect with us

Revistateo.ro

Cum să te machiezi la un interviu

Machiaj

Cum să te machiezi la un interviu

Păstrează-ți părul ordonat! Cel mai bun mod de a face acest lucru este să adopți o coafură simplă și elegantă. Leagă-ți părul într-o coadă strânsă la spate sau într-un coc. Nu este indicat să îți lași părul desprins, deoarece îi poate distrage atenția interivevatorului. În plus, o coadă ordonată este mult mai potrivită pentru o astfel de circumstanță.

Nu exagera cu machiajul! Încearcă să obții un look simplu și proaspăt. Renunță la machiajul smookey eyes și la rujul roșu și mergi pe nuanțe naturale. Folosește un BB Cream în loc de fond de ten, un fard de obraz piersică sau roz pal și un ruj nude. Nu uita că rimelul este de mare efect, însă renunță la dermatograf și fard de pleoape. Vei arăta naturală și îngrijită, fără să exagerezi.

Asigură-te că mâinile tale sunt îngrijite. Ele sunt cartea ta de vizită, de aceea este extrem de important să arate cât mai bine posibil. În cele mai multe cazuri interviurile încep și se termină cu o strângere de mână. O piele uscată și aspră sau unghiile neîngrijite nu vor face o impresie prea bună intervievatorului. Folosește o cremă hidratantă și aranjează-ți unghiile. Nu uita că lungimea lor face diferența și acestea nu ar trebui să fie prea lungi. Renunță la culorile puternice și optează pentru nuanțe de nude, alb sau roz pal.

Sari peste parfum. Poate să ți se pară ciudat, însă aceasta poate fi chiar o idee riscantă. Multe persoane sunt sensibile la miros, iar cea care îți ia interviul poate fi una dintre ele. De ce să riști? Pe lângă asta, nu toată lumea va agrea aroma pe care tu o alegi, așa că e mai indicat să te lipsești de parfum la interviuri. Dacă totuși consideri că este necesar, încearcă să te parfumezi cât mai discret, pentru a nu atrage atenția.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top