Connect with us

Revistateo.ro

Cum să te menții flexibilă

Dieta si Sport

Cum să te menții flexibilă

Dacă ai un stil de viață sedentar, este momentul să iei atitudine. Cu ajutorul câtorva pași simpli vei putea să îți menții mobilitatea și te vei simți mult mai bine în pielea ta. Iată ce trebuie să faci!

1. Yoga. Yoga se numără printre cele mai bune metode de a te menține flexibilă și de a te relaxa. Dacă nu îți poți permite să mergi la o clasă de yoga, cumpără-ți o carte care cuprinde mișcările de bază și încearcă acasă. Totuși, recomandat este să mergi la o sală.

CITEȘTE ȘI: 5 EXERCIȚII PENTRU ABDOMEN. ÎNVAȚĂ CUM SĂ LE FACI

2. Mișcă-te! Chiar dacă ai o muncă de birou, care presupune să stai într-un singur loc mai multe ore, asta nu ar trebui să te împiedice să te miști puțin din când în când. Asta va detensiona mușchii și îți va păstra flexibilitatea, Ridică-te des, întinde-te, plimbă-te 2 minute prin jur. Dacă ai posibilitatea, fă o mică plimbare la ora prânzului sau când ai câteva minute libere. Aceste lucruri mărunte contează cu adevărat.

3. Fă stretching în fiecare dimineață. Poți face asta și în timpul zilei, iar dacă faci antrenamente, este esențial să te întinzi foarte bine înainte și după fiecare sesiune.

4. Adoptă o postură corectă! Majoritatea persoanelor au tendința de a avea o postură greșită. Acest lucru te afectează în timp. Îmbunătățirea posturii este o soluție bună pentru a-ți dobândi și păstra flexibilitatea. Privește-te în oglindă și exersează o postură corectă cât de des poți, iar în final asta îți va intra în reflex.

5. Fă sport! Pe lângă exercițiile de bază pe care le faci dimineața pentru a de dezmetici, este important să practici un sport de cel puțin 2-3 pe săptămână. Este cea mai bună modalitatea de a te menține flexibilă și te a avea un stil de viață sănătos și echilibrat.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top