Connect with us

Revistateo.ro

Cum sa-ti alegi poza de profil pentru Facebook

Stil de viata

Cum sa-ti alegi poza de profil pentru Facebook

Vrei sa stii cum sa-ti alegi poza de profil? Afla ca peste 90% dintre tineri aleg sa mearga la o prima intalnire ghidandu-se dupa aceasta prima fotografie pe care o vad pe retelele de socializare. Asadar, ea are o importanta majora si trebuie sa respecti cateva reguli atunci cand o alegi.

1. Nu pune ca poza de profil o fotografie incetosata. Cu cat ti se vede chipul mai clar, cu atat exista mai multe sanse ca poza ta sa acapareze atentia privitorilor.

2. Evita utilizarea blitzului. Deseori acesta iti inroseste ochii sau scoate in evidenta trasaturi de care nu esti foarte mandru. Atat timp cat nu te consideri un profesionist in arta fotografiei, uita de blitz.

3. Nu alege o fotografie in care esti alaturi de altcineva. In poza de profil trebuie sa fii doar tu. Pe langa faptul ca cel care te cauta va incerca sa isi dea seama care dintre persoanele din fotografie esti tu, aceasta alegere poate fi interpretata gresit. Spre exemplu, daca in poza esti alaturi de un prieten drag de sex opus, persoanele care nu te cunosc vor crede ca ai deja un partener si poate unii vor alege sa nu te mai abordeze.

CITESTE SI: 5 TRUCURI CA SA PRIMESTI MAI MULTE LIKE-URI PE FACEBOOK

CITESTE SI: STAI MULT PE FACEBOOK? UITE CE AI DE INVATAT IN FUNCTIE DE ZODIE

4. Nu utiliza poze din care ai decupat pe cineva. Sunt complet inestetice si nu isi au rostul.

5. Evita fotografiile in care fata nu ti se vede bine. Poza de profil trebuie sa le arate tuturor cine esti. Asta daca vrei cu adevarat sa atragi pe cineva!

6. Poarta haine care te reprezinta. Este o buna oportunitate sa arati cine esti, din mai multe puncte de vedere. Fii tu insuti si arata-ti personalitatea prin imbracaminte.

Mai sus ai cateva sfaturi utile care isi vor arata cum sa-ti alegi poza de profil in cel mai bun mod, daca vrei ca ceilalti sa te observe si sa o aprecieze. Desigur, daca te afli printre persoanele care nu doresc sa atraga atentia si au un profil in alte scopuri, aceasta fotografie devine irelevanta. Totusi, cei mai multi dintre noi au conturi de Facebook pentru ca vor sa fie vazuti!

Sursa foto: gazettereview.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top