Connect with us

Revistateo.ro

Cum să-ți aranjezi părul când nu ai avut timp să te speli

Par & Coafuri

Cum să-ți aranjezi părul când nu ai avut timp să te speli

Cu siguranță ai avut cel puțin o dimineață în care a trebuie să fugi și n-ai avut timp să îți speli părul. Să îl legi repede într-un coc nu este singura soluție eficientă. Dacă urmezi sfaturile de mai jos poți obține o coafură plăcută și proaspătă chiar și atunci când au trecut prea multe zile de la ultima spălare.

Unul dintre cele mai bune produse pe care ar trebui să le ai în trusa ta, este șamponul uscat. La noi nu este foarte popular deocamdată, însă este un produs extraordinar de eficient, care te scoate din multe situații neplăcute. Tot ce trebuie să faci este să împarți părul în mai multe suvițe și să pulverizezi la rădăcină o cantitate mică de șampon uscat. Așteaptă apoi câteva minute și perie părul energic. Șamponul uscat absoarbe uleiurile în exces și murdăria și îți oferă un aspect proaspăt, natural. Atunci când perii părul, el este distribuit pe toată lungimea firului și acționează ca un burete.

CITEȘTE ȘI: ULEIUL DE RICIN TE SCAPĂDE MĂTREAȚĂ

Pulverizează puțină apă cu sare de mare pe vârfuri și puțin șampon uscat la rădăcină și trece energic mâna prin păr. Astfel vei obține un look natural, o coafură rebelă care se asemănă cu cele din zilele în care ești la plajă. Un stil numai bun ca să-ți amintească de căldura soarelui în aceste zile friguroase.

Încearcă un coc dezordonat. Tapează părul la rădăcină și apoi prinde-l într-un coc dezordonat în vârful capului. Dacă situația îți cere să fii mai formală, îl poți prinde într-un coc de balerină, fără probleme. Părul gras este perfect pentru un coc fix, strâns la baza capului.

Accesorizează-te cu o bandană sau o panglică. Astfel maschezi zona cea mai predispusă la murdărie și uleiui: părul din față și bretonul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top