Connect with us

Revistateo.ro

Cum să-ți dai seama că trăiești într-o casă bântuită

Stil de viata

Cum să-ți dai seama că trăiești într-o casă bântuită

Multe persoane se plâng că au locuința bântuită, că trăiesc un coșmar continuu într-o casă bântuită. Oare să fie așa sau sunt doar halucinații? Iată nouă indicii cu ajutorul cărora îți poți da seama că trăiești într-o casă bântuită.

LUMINILE SE JOACĂ CU NERVII TĂI
Ai stins lumina din baie și s-a reaprins? Dar nu doar o dată, ci de mai multe ori ai mai pățit asta? Același lucru ți se întâmplă și în alte încăperi? E clar, cineva se joacă cu becurile din casa ta!

CITEȘTE ȘI: DE UNDE VIN GLASURILE FANTOMATICE DIN MĂRI ȘI OCEANE

SIMȚI MEREU CĂ TE ATINGE CINEVA
Dacă simți că cineva te mângâie sau te atinge fugitiv, este clar că ai o casă bântuită… De asemenea, dacă simți că s-a așezat cineva pe pat, lângă tine, și pune mâna pe piciorul tău, este un alt semnal clar că în casa ta umblă tot felul de spirite!

VEZI UMBRE INEXPLICABILE
Dacă te trezești noaptea din coșmar și vezi pe pereți umbre mișcătoare, ai toate motivele să te panichezi! S-ar putea să fie fostul proprietar al casei în care locuiești, care nu a reglat încă toate conturile cu lumea de pe Pământ.

SIMȚI MIROSURI INEXPLICABILE
Dacă nu ai făcut supă de dovleac sau vreo plăcintă cu arome înțepătoare, și totuși, simți aceste mirosuri pentru că sunt puternice, se pare că cineva drag care a murit își amintește de tine și vrea să-ți dea un semnal.

AUZI SUNETE STRANII
Bate cineva în ușă? Mișcă cineva patul? Simți că zgârie cineva mobila? Auzi plâns de animal și tu nu ai în casă nici măcar un gândac? Trăiești într-o casă bântuită!

DISPAR OBIECTE
Dacă știi că ai pus un obiect într-un anume loc și nu îl mai găsești, este semnul clar că cineva l-a luat. Iar acel cineva e posibil să nu fie neapărat un om în carne și oase.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top