Connect with us

Revistateo.ro

Cum sa-ti exfoliezi pielea corect. Uite ce greseala faci frecvent

Frumusete

Cum sa-ti exfoliezi pielea corect. Uite ce greseala faci frecvent

Este extrem de important sa stii cum sa-ti exfoliezi pielea corect. Multe femei gresesc fara sa isi dea seama atunci cand apeleaza la procesul de exfoliere si din acest motiv pielea are de suferit pe termen lung. Prin exfoliere sunt eliminate celulele moarte si pielea se curata in profunzime. Daca iti doresti sa ai o piele stralucitoare si fina trebuie sa stii care sunt pasii cei mai importanti.

Ai nevoie de un gel de dus (de preferat cu particule exfoliante), un scrub (de preferat preparat in casa), o perie pentru corp si o lotiune hidratanta. O perie sau o manusa pentru corp sunt absolut necesare. Acestea stimuleaza circulatia sangelui si pregatesc pielea pentru exfoliere. Tot ce trebuie sa faci este sa te masezi usor cu una dintre aceste doua ustensile pe pielea uscata. Incepe cu laba picioarului si continua cu intreg corpul. Atentie! O astfel de ustensila nu se foloseste sub nicio forma pe gat si fata, unde pielea este foarte sensibila.

CITESTE SI: CUM SA-TI FACI INTARITOR PENTRU UNGHII

CITESTE SI: CE REPREZINTA CU ADEVARAT VARFURILE DESPICATE

Intra apoi in cada si spala-te cu apa calduta si gel de dus. Evita apa fierbinte si nu apela la exfoliere daca ai rani, taieturi sau arsuri solare. Daca talpile iti sunt extrem de aspre, le poti inmuia timp de 30 de minute intr-un amestec din apa si lapte caldut. Foloseste apoi o piatra ponce.

Pentru restul corpului apeleaza la un scrub preparat in casa. Cele mai bune ingrediente sunt zaharul si zatul de cafea. Combina-le cu ulei de masline, de cocos sau de migdale. Maseaza-te usor fara sa agresezi pielea, timp de 5-10 minute si apoi clateste-te cu apa calda. Aplica lotiune hidratanta.

Produsele de exfoliere nu se aplica niciodata pe o piele uscata! Aceasta este una dintre cele mai mare greseli, pe care toate femeile o fac. Acum ca ai aflat cum sa-ti exfoliezi pielea in mod corect, apeleaza la acest procedeu o data pe saptamana!

Sursa foto: gwcbody.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top