Connect with us

Revistateo.ro

Cum să-ți îndrepți părul corect

Par & Coafuri

Cum să-ți îndrepți părul corect

Primul și cel mai important pas este să îți pregătești părul în mod corespunzător. Majoritatea femeilor nu fac acest lucru, iar asta poate avea consecințe neplăcute în timp. Fie că te grăbești, fie că nu mai ai produse pentru îngrijirea părului, mereu găsești un motiv pentru a nu te pregăti așa cum trebuie. Un produs care protejează părul de căldură este esențial atunci când folosești placa. Dacă ignori acest pas important, podoaba ta capilară va avea de suferit. părul va deveni tot mai uscat și vârfurile tot mai uscate. Orientează-te spre un produs profesional, care îți învăluie firul de păr cu ușurință și îl protejează de căldura plăcii și a foehnului.

CITEȘTE ȘI: SCAPĂ DE ACNEE ȘI RIDURI CU ACEST SĂPUN

Nu îți îndrepta doar partea de deasupra a părului, pentru că nu vei obține rezultatele dorite și părul se va ondula rapid. Împarte podoaba capilară pe secțiuni și îndreaptă bine, cu atenție și răbdare, pe fiecare dintre acestea. Numai așa vei obține o coafură perfect dreaptă, care va rezista pe tot parcursul zilei. Atunci când îndrepți părul, începe chiar din partea inferioară și prinde secțiunile superioare cu o clamă, pentru a te putea descurca.

Este recomandat să îți îndrepți părul cu ajutorul unei perii mari, rotunde și a unui uscător de păr. Nu numai că este o metodă mai eficientă, dar părul nu are de suferit la fel de mult ca atunci când îl coafezi cu placa. Pe lângă asta, vrei obține un aspect mai fin și un păr moale și catifelat.

Dacă îți dorești mai mult volum după ce ai terminat să te coafezi, apleacă capul în față, dă-ți părul peste cap și piaptănă-te cu un pieptăn des. Dacă vrei să îți păstrezi coafura pe toată durata zilei, secretul este să o fixezi cu aer rece exact la final, când ai terminat părul de îndreptat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top