Connect with us

Revistateo.ro

Cum să-ți luminezi fața pe timp de iarnă

Machiaj

Cum să-ți luminezi fața pe timp de iarnă

Primul și cel mai important pas este să te hidratezi corespunzător. Este esențial să bei cel puțin doi litri de apă pe zi și să folosești o cremă intens hidratantă, care să îți hrănească pielea în profunzime. Nivelul de umiditate din piele oferă tenului un aspect sănătos sau unul lipsit de viață. Nu uita să te exfoliezi o dată pe săptămână. Astfel îndepărtezi celulele moarte și pielea uscată.

Concealerul este cel mai bun prieten al tău pe timpul iernii și nu numai. Aplică o cantitate mică de concealer în colțul interior al ochiului și cu ajutorul degetului inelar tamponează ușor și întinde-l pe toată zona de sub ochi și înspre obraz. Această tehnică îți oferă o acoperire mai bună decât aplicarea concealerului doar sub ochi.

Optează pentru fonduri de ten pe bază de silicon, deoarece acestea îți fac pielea să strălucească și luminează tenul. Alege o nuanță care se potrivește cu tonul pielii tale pe timp de iarnă, nu una pe care ai folosi-o vara. Un fond de tne prea închis îți va face pielea să arate murdară.

Nu uita de iluminator. Aplică un strat subțire de la tâmple spre partea superioară a pomeților și vei obține o strălucire naturală și un ten mult mai luminos. Pentru tenul deschis spre mediu alege o nuanță de șampanie, iar pentru tenul închis poți opta pentru un bronz sidefiu.

Atunci când vine vorba de blush, este mai bine să renunți la nuanțele de auriu, bronz sau portocaliu și să te orientezi spre tonuri de roz.

Pentru ochi alege nuanțe opuse culorii ochilor tăi, iar pentru buze optează pentru culori îndrăznețe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top