Connect with us

Revistateo.ro

Cum să-ți protejezi relația de dramele care pot apărea de sărbători

Cuplu

Cum să-ți protejezi relația de dramele care pot apărea de sărbători

Vine o perioadă în care multe cupluri sunt predispuse la drame, certuri și neînțelegeri, așa că am ales pentru tine câteva sfaturi care să te ajute să eviți problemele care vor apărea pe parcursul vacanței.

Cu siguranță veți primi invitații la diverse petreceri și reuniuni pe tot timpul sezonului. Este important să îți cunosști prioritățile și să alegi cu atenție unde mergi și cu cine. Sărbătoriți alături de oameni care vă aduc energie pozitivă, alături de oameni cu care vă face plăcere amândurora să vă petreceți timpul. Nu îl constrânge cu prietenii tăi, ascultă-i dorințele și ajungeți la un compromis împreună.

CITEȘTE ȘI: DE CE ÎNȘALĂ FEMEILE?

Dacă sunteți într-o relație de mult timp, este ușor să te plafonezi și să nu te mai străduiești atât de mult să îl surprinzi. Încearcă să faci ceva diferit pe timpul vacanței. Este extrem de important să menții flacăra aprinsă, să vii cu ceva nou, să îi arăți că dorești să-l impresionezi și să reîmprospătezi relația voastră. Este normal să te simți confortabil în preajma lui și să nu simți nevoia de a face eforturi, însă unele schimbări pot fi benefice. Alege o rochie fabuloasă cu care să-l impresionezi, schimbă-ți culoarea părului sau machiază-te așa cum nu ai făcut-o niciodată. Cu siguranță el va aprecia orice tip de efort.

Dacă lucrurile se mișcă în direcția corectă, s-ar putea să te invite să îi cunoști familia cu prilejul sărbătorilor de iarnă. Amintește-ți că în acest caz primele impresii contează enorm. Fii încrezătoare și deschisă, însă ai grijă să nu fii nici prea îndrăzneață. Du-le în dar ceva făcut de mâna ta cum ar fi o plăcintă sau o prăjitură. Va fi un mod grozav de a încheia cina și cu siguranță mama lui va aprecia gestul.

El este cel care îți va cunoaște pentru prima dată familia? Pregătește-l! Fă-i un scurt rezumat despre familia ta și lasă-l să știe la ce să se aștepte. Nu vrei să aibă surprize neplăcute sau să fie pus în situații incomode.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top