Connect with us

Revistateo.ro

Cum scapi de durerile de dinti cu ulei de cuisoare

Ingrijirea dintilor

Cum scapi de durerile de dinti cu ulei de cuisoare

Durerile de dinti pot fi ameliorate cu ajutorul uleiului de cuisoare. Cuisoarele au proprietati antiinflamatorii si sunt recomandate intr-o serie de tratamente naturiste.

Cum scapi de durerile de dinti cu uleiul de cuisoare?

Pentru a scapa cu succes de durerile de dinti, ai nevoie de un tampon de bumbac, in jur de 3-4 picaturi de ulei de cuisoare si 3 picaturi de ulei de masline. Clateste gura cu apara sarata inainte si amesteca picaturile inainte de a impregna tamponul in compozitie.

Atinge cu tamponul usor zona inflamata din cavitatea bucala. Evita sa tii aceste uleiuri combinate mai mult de 4 minute pe gingie sau dinti pentru ca efectul va fi nul.

Alte beneficii ale cuisoarelor

Cuisoarele sunt eficiente in tratarea racelilor si infectiilor respiratorii. Introduse in ceaiuri, acestea reduc febra, calmeaza iritatiile gatului si amelioreaza durerile de cap cauzate de sinuzita.

Aceste plante improspateaza respiratia si sunt folosite pentru mentinerea sanatatii orale de mii de ani. Extractul de cuisoare este folosit ca principal ingredient al spray-urilor bucale sau in apele de gura.

Consumul de cuisoare ajuta la digestie. Cuisoarele relaxeaza muschii netezi ai tractului gastro-intestinal. De asemenea, amelioreaza starile de voma, balonarea sau durerile abdominale cauzate de ciclul menstrual.

Aroma cuisoarelor elibereaza organismul de stres. Mestecate impreuna cu busuioc, menta si cardamon, relaxeaza complet muschii faciali si indeparteaza durerile de frunte cauzate de stres.

Plantele sunt recomandate si diabeticilor, intrucat cuisoarele reduc concentratia de glucide din sange.

CITESTE SI: Scapa rapid de durerile de dinti si de migrene cu aceste trucuri

Cuisoarele intregi trebuie pastrate in locuri racoroasa, la intuneric, in recipiente din sticla sau plastic bine inchise. Pentru a creste durata de valabilitate a acestora, e bine sa fie tinute in locuri racoroase tot timpul, nu doar inainte de consum. Pulberea de cuisoare poate fi pastrata in frigider.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Ingrijirea dintilor

To Top