Connect with us

Revistateo.ro

Cum scapi de electrizarea părului

Stiri

Cum scapi de electrizarea părului

Cum scapi de electrizarea părului. În momentul în care este uscat, părul se electrizează şi devine greu de aranjat, asta pentru că va încerca să absoarbă umiditatea din jur şi se va umfla, fiind tot mai dificil de coafat. Drept urmare, primul lucru pe care trebuie să îl faceţi atunci când vă confruntaţi cu o astfel de situaţie este să îcepeţi un tratament de hidratare a podoabei capilare.

CITEŞTE ŞI: 9 sfaturi să nu-ți distrugi părul când ți-l vopsești

Aplicaţi, aşadar, o mască hrănitoare o dată la câteva zile, pentru a-i reda părului hidratarea de altădată. Un alt sfat de care este bine să ţineţi cont este perierea acestuia imediat după baie, şi nu după ce se va usca, întrucât firele vor începe din nou să se umfle şi să se electrizeze.

În ciuda unor sfaturi, conform cărora nu este bine să vă uscaţi părul cu un foen sau o perie rotativă, tocmai acest lucru va duce la calmarea fierelor rebele şi va închide cuticulele, astfel că podoaba capilară va fi mult mai ingrijită, cu un aspect stilat, ca cel obţinut în saloanele de înfrumuseţare.

În plus, pentru a vă asigura că părul nu începe din nou să-şi facă de cap, puneţi câteva picături de ulei de argan pe podul palmei, amestecaţi şi întindeţi de-a lungul podoabei capilare. Dacă nici aşa nu reuşiţi să vă potoliţi firele rebele, încercaţi să aplicaţi puţină ceară de păr la radăcină.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top