Connect with us

Revistateo.ro

Cum scapi de grăsimea de pe abdomen în numai 7 zile! Exercițiul verificat, care funcționează de fiecare dată

Dieta si Sport

Cum scapi de grăsimea de pe abdomen în numai 7 zile! Exercițiul verificat, care funcționează de fiecare dată

Una dintre problemele cu care multe persoane se confruntă este grăsimea din jurul abdomenului. Este o situație cu care se confruntă persoanele de toate vârstele. Iar medicii atrag atenția că această grăsime este extrem de periculoasă.

Din cauza unei diete bogate în grăsimi și carbohidrați, precum și a unei dependențe de mâncare procesată, grăsimea din jurul abdomenului poate crea în timp probleme de sănătate foarte mari.

De asemenea, și alcoolul excesiv, precum și o viață sedentară sunt de vină pentru această situație. Dacă este și visul tău să ai un abdomen plat și cu pătrățele, iată ce poți face în numai șapte zile.

Citește și: Exercitii pentru dimineata, pentru a te simti bine intreaga zi

Vestea bună este că grăsimea abdominală este primul tip de grăsime care se pierde când persoana slăbește. În cele mai multe cazuri, persoanele reușesc să dea jos această grăsime dacă renunță la câteva alimente și fac și niște exerciții fizice. 99% dintre persoanele care slăbesc pierd mai întâi grăsimea abdominală înainte de a pierde în alte zone.

Cei care nu pot renunța la toate alimentele preferate, însă doresc să aibă un abdomen plat, pot încerca niște exerciții fizice dovedite a fi eficiente în toate cazurile.

Citește și: Exercitii care te scapa de durerile de spate

Un set de exerciții care a fost încercat, testat și verificat ca fiind cea mai eficientă cale în eliminarea grăsimii abdominale sau abdominale este tehnica de ridicare cu două picioare.

Iată cum se realizează aceste exerciții:

Tot ce trebuie să faci este să te așezi pe spate, cu brațele și cu armele pe podea. Dacă îți e mai simplu, apelează la un covoraș de yoga. Dacă nu, poți face aceste exerciții și pe covor. Picioarele trebuie să se atingă în momentul în care se întind. Se țin mâinile pe podea, în timp ce ambele picioare se ridică.

Exercițiul este cu atât mai eficient cu cât ridici cât mai mult picioarele, pentru a se crea o presiune în jurul abdomenului. Repetă acest exercițiu de câte ori vrei. În cazul în care vei simți că abdomenul lucrează, este un semn că exercițiul este unul eficient. Asigură-te că brațele nu se mișcă și nu își schimbă poziția în timp ce îți miști picioarele.

Încearcă și exercițiul „bicicleta în aer” pentru a scăpa de grăsimea de pe abdomen

După câteva zile, poți face acest exercițiu și mai repede și poți încerca și exercițiul „bicicleta în aer” pentru câteva secunde.

În numai șapte zile, cei care au încercat acest exercițiu au observat o diminuare semnificativă a grăsimii abdominale. Alții au eliminat complet această grăsime inestetică.

Iată un filmuleț care îți arată exact ce trebuie să faci pentru a da jos grăsimea de pe abdomen:

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top