Connect with us

Revistateo.ro

Mai ales in sezonul rece, este foarte greu sa mentii un miros placut al picoarelor. Iata cum scapi de mirosul neplacut cu ceai negru.

Frumusete

Cum scapi de mirosul neplacut al picioarelor cu ceai negru

Mirosul neplacut al picioarelor este o mare problema pentru multe persoaane. Mai ales in sezonul rece, este foarte greu sa mentii un miros placut al picoarelor. Iata cum scapi de mirosul neplacut cu ceai negru.

Cizmele, ghetele si sosetele tin picioarele stranse, iar picioarele incep sa miroasa. Daca stai timp de cateva ore incaltat, trebuie sa incerci un remediu natural.

Este solutia perfecta si care te ajuta sa scapi de aceasta problema inca de la prima utilizare.

Ai nevoie de:
– 5 pliculete de ceai negru

– 4 cani de apa fierbinte.

Cum scapi de mirosul neplacut al picioarelor

Se ia un lighean mai mare, in care sa poti sa iti tii picioarele. Se umple cu apa calda si se adauga ceaiul facut din pliculetele de ceai negru si apa fierbinte. Se tin picioarele timp de 30 de minute. Repeta acest proces zilnic, timp de 10 zile si vei observa o imbunatatire inca de la prima utilizare.

Ceaiul negru contine intre 2-4% cofeina care influenteaza gandirea si vigilenta, are rol diuretic si poate reduce simptomele bolii Parkinson. Acesta contine si antioxidanti si substante care ajuta la protejarea inimii si a vaselor de sange.

Acesta este folosit pentru ameliorarea diabetului de tip 2, a varsaturilor, diareei, tulburarilor gastro-intestinale si ca diuretic. Unii oameni consuma ceaiul negru pentru prevenirea formarii cariilor dentare si a pietrelor la rinichi. In combinatie cu alte produse ceaiul negru este baut si pentru pierderea in greutate.

Citeste si: Cauzele caderii parului – 5 lucruri de stiut

Un alt ingredient extrem de eficient este bicarbonatul de sodiu. Se aplica bicarbonat de sodiu inainte de a-ti pune sosetele. Repeta acest proces timp de 2-3 saptamani. Bicarbonatul de sodiu ajuta la prevenite si imprastierea bacteriilor. De asemenea, neutralizeaza mirosul.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top