Connect with us

Revistateo.ro

Cum scapi de părul lipsit de viață, care se electrizează

Par & Coafuri

Cum scapi de părul lipsit de viață, care se electrizează

De această problemă suferă în general persoanele cu firul de păr foarte subțire, însă i se poate întâmpla oricui. Este extrem de enervant și de frustrat, însă poți combate această neplăcere. Primul pas este să utilizezi un balsam pe bază de silicon. Acesta învăluie firul de păr și ajută la neutralizarea sarcinii electrice. Dacă simți că acest tip de balsam îți încarcă părul prea mult, poți să aplici câteva picături de ser pentru păr pe bază de silicon, imediat după ce ai iești din duș.

CITEȘTE ȘI: TRUCURI PENTRU FEMEILE CU PĂRUL ÎNCHIS LA CULOARE

Pentru a contracara protonii care fac părul să o ia razna, folosește un uscător ionic, care eliberează ionii negativi pentru a usca părul mai repede și pentru a preveni electrizarea. Evită periile din plastic, deoarece acesta dezechilibrează încărcătura negativă și cea pozitivă. Produsele de styling precum spuma, fixativul sau ceara, păstrează coafura intactă și înlătură complet fenomenul de electrizare a părului, așadar sunt binevenite în rutina ta zilnică.

Un alt truc este să pulverizezi puțin fixativ pe perie înainte să îți perii părul. Astfel vei preveni fenomenul de electrizare și îți vei fixa mai bine coafura. Poți apela la acest procedeu ori de câte ori ți se electrizează părul și vei remedia problema instant.

Pentru momentele în care părul tău se electrizează când ți-e lumea mai dragă și trebuie neaparat să remediezi problema, păstrează în geantă un balsam universal și aplică o cantitate foarte mică pe scalp, masând preț de 2 minute. Nu exagera cu cantitatea utilizată, deoarece părul s-ar putea să ți se încarce prea mult și să pară murdar. Cel mai indicat este să îți prinzi părul într-un coc sau într-o coadă în zilele în care ai întâlniri importante și nu vrei să îți ruinezi aspectul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top