Connect with us

Revistateo.ro

Cum scapi de vergeturi cu doar 5 lei

Cosmetica

Cum scapi de vergeturi cu doar 5 lei

Vergeturile reprezinta una dintre cele mai mari probleme pentru cei care slabesc mult intr-o perioada scurta de timp. Ele apar pe piele si dupa ce femeile nasc, iar solutia pentru a le inlatura da mari batai de cap doamnelor.

Inainte de toate, ce sunt vergeturile?

Vergeturile sunt, mai pe romaneste, niste cicatrici care apar atunci cand pielea incearca sa se refaca. Vergeturile pot aparea si din cauze genetice, insa cel mai des acestea apar dupa slabire semnificativa intr-un timp scurt.

Vergeturile pot fi indepartate cand acestea au culoarea rosie. Cu timpul, acestea devin albicioase si apoi transparente, ramanand ca niste cute pe suprafata pielii. Aceste ‘santuri’ pot fi indepartate imediat dupa ce apar prin metode naturiste. Atunci cand devin albicioase, singurul mod de indepartare este cel chirurgical, printr-o operatie de intindere si refacere a colagenului.

Cum scapi de vergeturi cu 5 lei

Persoanele care au nascut sau au slabit brusc pot scapa de aceasta problema inestetica. Multe din cremele aflate pe piata nu sunt atat de eficiente pe cum par. Cea mai ieftina varianta se afla chiar in casa ta. Ai nevoie de o lingura de zahar, o lamaie si cativa stropi de ulei de migdale.

Zaharul poate fi achizitionat din plicurile care se vand pentru cafele, iar o lamaie nu costa mai mult de 2 lei. Cat despre uleiul de migdale, acesta poate fi inlocuit si cu ulei de floarea soarelui, daca nu ti-au mai ramas cativa stropi.

CITESTE SI: Tratament pentru vergeturi si piele cu aspect de coaja de portocala

CITESTE SI: 10 rețete homemade pentru eliminarea vergeturilor

Tot ce trebuie sa faci este sa amesteci ingredientele intr-un bol pana obtii o pasta omogena. Solutia se aplica pe zona afectata si se maseaza timp ce 5-10 minute. Acest procedeu se repeta de doua ori pe zi, dimineata si seara. In doar doua saptamani vei observa o diminuare a vergeturilor.

Atentie! Acest remediu nu este recomandat persoanelor care sunt alergice la vreunul dintre ingredientele de mai sus.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top