Connect with us

Revistateo.ro

Frumusete

Cum se aplica cel mai usor oja cu glitter. Vei vrea sa incerci si tu

La prima vedere, aplicarea unei oje cu sclipici poate parea floare la ureche, insa dupa ce vei vedea ca ai facut-o gresit pana acum, iti vei da seama ca nu e atat de simplu.

Spre deosebire de oja clasica, oja cu glitter(sclipici) pare ceva mai usor de folosit, chiar si de catre incepatoare.
Ei bine, chiar asa este, iar astazi iti prezentam o metoda cu care nu vei da gres niciodata.

Pe internet si la TV vezi adesea femei care poarta manichiura cu glitter si care arata grozav pe unghiile lor.

Oja cu glitter

Oja cu glitter

Mie mi s-a intamplat de multe ori ca stratul de oja cu glitter pe care o folosesc sa fie ba prea gros, ba prea subtire si a trebuit de multe ori sa o sterg si sa o iau de la capat.

Dupa ce am vazut un filmulet pe Youtube, mi-am dat seama ca am aplicat gresit pana acum glitter-ul si, mai mult ca sigur, si tu sa fii in aceeasi situatie.

Sunt cativa pasi pe care nu trebuie sa ii sari pentru a avea o manichiura perfecta, in cateva minute, iar rezultatele te vor uimi.

La fel ca multe alte femei, obisnuiam sa aplic un strat de glitter pe unghii si sa il las sa se usuce. Nimic mai gresit.

Investeste intr-o oja de calitate, pe care o poti folosi mult timp, daca iti cumperi si un dizolvant special pentru oja, care ajuta atunci cand se incepe sa se intareasca.

Este foarte important sa aplici o baza pe unghie, chiar la inceput. Urmatorul pas este sa folosesti un latex lichid, care se aplica pe in jurul unghiei, pentru a nu aplica oja pe langa. Acest pas te va scapa de mutle batai de cap.

6 lucruri pe care nu le stii despre oja

Dupa ce ai terminat acesti pasi, pune cu pensula oja cu glitter pe un buretel cosmetic, apoi aplica usor cu el pe unghie. Odata ce ai aplicat glitter-ul, vei observa ca este mult mai concentrat pe unghie si arata mai bine ca oricand.

Dupa ce oja s-a uscat, trage usor de latex si apoi aplica un top coat incolor peste oja.

Este foarte important sa investesti din cand in cand in produse de calitate, pentru a nu sta mereu sa cumperi produse ieftine.

Latexul lichid este de mare ajutor si cand iti faci unghiile cu o oja clasica, pentru ca te ajuta sa scapi de momentul in care trebuie sa cureti oja pe care ai dat-o pe langa.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top