Connect with us

Revistateo.ro

Cum se calculează CIFRA CONSOANELOR și ce spune numele despre tine

Stil de viata

Cum se calculează CIFRA CONSOANELOR și ce spune numele despre tine

Dacă aduni consoanele din numele tău vei descoperi imaginea pe care o creezi celor din jurul tău. Află ce impresie lași pe unde mergi, în funcție de numele tău. Important de reținut este că cifra consoanelor nu reprezintă ceea ce doriți să faci sau ceea credeți despre propria persoană ci strict impresia pe care o lăsați.

Iată și tabelul alfabetului – literele care corespund fiecărei cifre

1: A J S
2: B K T
3: C L U
4: D M V
5: E N W
6: F O X
7: G P Y
8: H Q Z
9: I R

Și acum, să luăm un exemplu: Dacă vă numiți ANA POPESCU, lucrurile stau astfel:
A N A P O P E S C U
5 7 7 1 3
Adunăm consoanele: 5+7+7+1+3 = 23 = 2+3 = 5. Deci cifra consoanelor Anei Popescu este 5. Iată mai jos și interpretările, de la 1 la 9

CIFRA 1
Imaginea pe care o lăsați pentru cei din jur este aceea de învingător. Aveți toată prestanța unui lider. Păreți siguri pe dumneavoastră, chiar și atunci când nu știți cum să ieșiți dintr-o belea.

CIFRA 2
Lăsați impresia unei persoane prietenoase, cooperante. Vă place să săriți în ajutorul celor din jur, pentru că asta vă face cu adevărat fericiți.

CIFRA 3
Îi puteți timora pe cei din jurul dv. cu atitudinea de filozof pe care o veți. Sunteți extrem de spiritual și în același timp extrem de sociabili.

CIFRA 4
Aveți talente organizatorice pe care cei din jur le invidiază la dumneavoastră. Disciplina este punctul forte care vă caracterizează și nu vă place să fentați deloc legea, chiar și când vă beneficiază.

CIFRA 5
Vă adaptați ușor oricărui mediu, aveți o latură cameleonică de folos în situații limită. De asemenea, lăsați impresia unei persoane care a trecut prin multe greutăți și prezentați empatie.

CIFRA 6
Sunteți firi armonioase și creative, dar în același timp cei din jur vă văd și cu o mână de fier și asumarea răspunderii pe diferite probleme importante.

CIFRA 7
Sunteți o fire individualistă, chiar rece și extrem de profundă. Cu toate acestea, vă place să ascultați poveștile celor din jur.

CIFRA 8
Sunteți extremi de puternici și dați senzația că nu acceptați alte opinii decât cele care seamănă cu ale tale.

CIFRA 9
Lași o imagine dramatică și romantică, ești centrul atenției datorită lirismului care te caracterizează încă de la prima vedere.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top