Connect with us

Revistateo.ro

Cuplu

Cum se da de gol ca te insala, in functie de luna nasterii: SEPTEMBRIE

Cum se da de gol ca te insala, in functie de luna nasterii: SEPTEMBRIE. Barbatul nascut in luna august este foarte sexual, asa ca nu e greu sa calce stramb. Vezi cum il prinzi!

Barbatul nascut in luna septembrie este extrem-extrem de critic. Dar ai auzit de vorba: „rade ciob de oala sparta”? Ei bine, acest gica contra va critica intotdeauna infidelitatea, dar asta nu inseamna ca nu o practica.

Este o persoana pretentioasa, asa ca greu va gasi o partenerea de viata, daramite si pe altcineva cu care sa o insele pe aceasta. Totusi, de indata ce ii pica cu tronc o alta persoana, nu va privi in urma si va insela … insa nu fara sa regrete.

Citeste si: VCe fel de persoana esti daca te-ai nascut in luna septembrie

Citeste si: Care este vibratia sufletului tau, in functie de data nasterii

CUM SE DA DE GOL DACA TE INSEALA BARBATUL NASCUT IN LUNA SEPTEMBRIE:

1. Este o persoana care nu lasa nimic la voia intamplarii, asa ca sunt sanse mici sa descoperi ca te inseala. Va sterge mesaje din telefon, va avea grija sa nu miroasa a parfum si isi acopera bine gesturile.

2. Barbatul nascut in luna septembrie este o persoana foarte disciplinata si atenta la cele mai mici detalii, asa ca te va simti el primul ca banuiesti ceva. Daca observi ca e mai atent cu tine si pare ca vrea sa se revanseze pentru ceva, acesta ar putea fi motivul.

3. Urmareste-i cumportamentul. Daca vezi ca partenerul tau devine putin mai retras, in ciuda firii sociabile si curioase, ar putea fi un semn ca regreta ce a facut si nu vrea ca propriul comportament sa il tradeze.

5. Fiind o fire sensibila, barbatul nascut in luna septembrie e predispus la depresie si va fi extrem de trist daca simte ca si-a facut partenera de viata sa sufere. Atunci cand il vezi mai distant si suparat aparent fara motiv, ai dreptul sa intri la banuieli. Intreaba-l daca s-a intamplat ceva. In cazul acestui barbat este posibil chiar sa spuna adevarul, doar pentru a-si elibera sufletul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top