Retete
Cum se fac cele mai bune jumari de oua. Secretul pe care putini il stiu
Toata lumea iubeste jumarile de ou. Simple ori amestecate cu branza, trebuie sa stii ca exista un secret pentru a face cele mai bune jumari de oua.
In cazul in care te consideri un profesionist in acest preparat delicios si perfect pentru weekend, exista si persoane carora nu le iese atat de bine.
Daca si tu crezi ca aceste jumari de oua sunt bune numai daca le prajesti foarte bine, te inseli. Nu o sa mori de salmonella si nu te vei intoxica daca le prajesti mediu.
In cazul in care vrei sa pregatesti niste jumari de ou la fel ca cele de la restaurant, ia notite.
Toti bucatarii profesionisti apeleaza la smantana acra. Multa lume greseste atunci cand adauga lapte in oua inainte sa le puna in tigaie. Smantana cremoasa face omleta mai gustoasa si ii da volum.
Cum prepari jumari de oua
De asemenea, ii da o savoare deosebita alaturi de sare si de piper.
Se topeste un cub mic de unt in tigaia incisa. Se amesteca ouale cu un tel si toarna compozitia in tigaie. In acest timp, se amesteca cu telul. Se ia tigaia de pe foc si se pune peste oua putina smantana grasa.
Citeste si: Piure de mazare verde
Dupa aceea, se pune din nou tigaia pe foc si se mai amesteca timp de 30 de secunde. Se presara sare si piper si se mananca fierbinte.