Connect with us

Revistateo.ro

Cum se îmbracă patru SUPER-VEDETE feminine pe stradă

Stiri

Cum se îmbracă patru SUPER-VEDETE feminine pe stradă

Începe să se fie din ce în ce mai frig și garderoba multor femei rămâne goală, din pană de idei pentru sezonul rece. Inspiră-te din lookul celor mai frumoase vedete feminine din lume! Acestea îți pot oferi răspunsuri la dilemele tale vestimentare de zi cu zi, și n-ar fi prima oară când celebritățile vin în ajutorul femeilor simple chiar și pentru vestimentația de stradă.

Am cules pentru voi patru vedete cunoscute care se îmbracă lejer pe vreme de toamnă: Alessandra Ambrosio, Alexa Chung, Emma Stone și Gisele Bundchen. Fiecare din cele enumerate se remarcă cu un stil personal chiar și atunci când nu se află în fața camerelor de luat vederi, însă, ceea ce putem remarca din cârcoteală este că toate cele patru se camuflează foarte bine purtând ochelari de soare pentru a nu fi recunoscute 😛

CITEȘTE ȘI: CEL MAI UIMITOR SUTIEN CREAT VREODATĂ

ALESSANDRA AMBROSIO
Cum se imbraca 4 super-vedete feminine pe strada1
Îngerița de la Victoria s Secrets optează pentru a-i da protagonism jersey-ului său, asortându-l cu un model tip leopard. Pentru a rămâne totuși în zona eleganței, modelul combină leopardul în alb și negru cu o pereche simplă de blugi bleu-marin spre negru.

ALEXA CHUNG
Cum se imbraca 4 super-vedete feminine pe strada2
Alexa Chung este tipica fashionistă britanică care lasă în urmă urme de glamour pe străzile New York-ului. Aceasta își asortează bundița din păr sintetic cu o pereche de pantaloni ușor mulați.

EMMA STONE
Cum se imbraca 4 super-vedete feminine pe strada3
Ceva mai clasică, Emma Stone se îmbracă așa cum se îmbrăcau femeile și acum 20 de ani: blugi albaștri simpli, un palton care nu deranjează nicio ținută vestimentară plus o pereche de pantofi care fac diferența.

GISELE BUNDCHEN
Cum se imbraca 4 super-vedete feminine pe strada4
Gisele Bundchen se îmbracă extrem de… normal. O jachetă simplă de piele și niște blugi moderni sunt soluția ideală dacă trebuie să fugi în oraș ca să achiți facturile sau să faci niște cumpărături.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top