Connect with us

Revistateo.ro

Toata lumea este innebunita dupa paturile uriase care fac furori pe internet in ultimele luni. Iata cum poti sa impletesti o asemenea patura, in mai putin de o ora.

Stiri

Cum se impleteste o patura uriasa cu mainile, in mai putin de o ora

Toata lumea este innebunita dupa paturile uriase care fac furori pe internet in ultimele luni. Iata cum poti sa impletesti o asemenea patura, in mai putin de o ora.

Calduroase si pufoase, aceste paturi sunt realizate cu ajutorul unor fire foarte groase de oricine este pasionat de crosetatsi impletit. Sunt perfecte pentru a tine de cald in sezonul rece si pot fi cadoul perfect pentru cineva care iubeste caldura.

Pentru ca pe piata o asemenea piata o patura se vinde cu cateva sute de lei, iti poti face una singura acasa.

Tutorialele de pe internet sunt de mare ajutor si prezinta pas cu pas cum poti sa realizezi patura. Dupa ce vei avea experienta, timpul in care o vei impleti se va reduce foarte mult.

In cazul in care ai mai impletit caciuli, fulare sau alte articole vestimentare, impletirea unei paturi este cu atat mai usoara.


Nu ai nevoie decat de fire si de putina imaginatie. Urmand tutorialul, te poti apuca de impletit. De asemenea, poti face paturi calduroase si prietenilor tai.

Unele tutoriale prezinta un mod de a le impleti cu propriile maini. In cazul in care nu ai niste andrele pentru asemenea paturi, iti folosesti bratele.

Cum iti impletesti o patura uriasa cu mainile

O alta tehnica este impletirea cu ajutorul unor andrele de 40 de mm si iti prezinta pas cu pas cum sa iti faci patura preferata.

Se poate folosi lana de merinos ori alt material pe care ti-l doresti. Acestea se gasesc pe site-uri care comercializeaza materiale de impletit.


Exista persoane care si-au impletit fulare si haine folosind aceasta metoda, iar o esarfa realizata astfel poate costa peste 100 de dolari.

Articole pe aceeasi tema:

Câteva IDEI bine de știut despre cum să te îmbraci iarna asta

 

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top