Connect with us

Revistateo.ro

Cum se mentine frumoasa Gabriela Cristea

Frumusete

Cum se mentine frumoasa Gabriela Cristea

Prezentatoarea emisiunii „Te vreau langa mine” de la Kanal D are propriile ei trucuri atunci cand vine vorba de frumusete. Gabriela Cristea urmeaza sfaturile specialistilor in materie de beauty si opteaza de cele mai multe ori pentru tratamente naturiste pentru ingrijirea parului si a pielii.

Uleiurile naturale au beneficii uimitoare pentru piele si par, si Gabriela Cristea stie asta. Vedeta sustine ca foloseste uleiul de argan, atat pentru ten cat si pentru corp. Mai mult decat atat, aceasta nu arunca zatul de la cafea dimineata, atunci cand savureaza o cafea slaba alaturi de micul dejun. Gabriela foloseste zatul pentru a-si face o masca de frumusete, combinandu-l cu miere de albine si cu ulei de argan.

CITESTE SI11 MIRACOLE ALE ULEIULUI DE ARGAN

Uleiul de argan se poate folosi in lupta cu ridurile datorita unui continut de acisi grasi nesaturati. De asemenea, acest ulei este un dusman declarat al acneei avand un efect antiseptic. Uleiul de argan poate fi aplicat si pe scalp, prevenind caderea parului si vindecand anumite afectiuni ale pielii capului> matreata, eczeme etc. In plus, daca vrei sa scapi de celulita, maseaza cu un strat subtire de ulei de argan zona afectata de aceasta problema inestetica.

Zatul de cafea are proprietati miraculoase asupra organismului fapt pentru care acesta poate fi folosit cu succes si impotriva celulitei. Acesta hidrateaza si detoxifiaza pielea grunjoasa. Scrubul din zat de cafea se realizeaza astfel: ai nevoie de o jumatate de cana cu zat de cafea, 3 linguri de zahar brun si cateva (4-5) de ulei de cocos. Dupa ce ai masat puternic cu aceasta combinatie de cafea, zahar brun si ulei de cocos, urmatorul pas este un dus cu sapun pentru a elimina excesul de ulei de cocos.

VEZI AICI ALTE PROPRIETATI MIRACULOASE ALE ZATULUI DE CAFEA

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top