Connect with us

Revistateo.ro

Cum și-a organizat Ionela Prodan înmormântarea înainte să moară

Monden

Cum și-a organizat Ionela Prodan înmormântarea înainte să moară

Din păcate, Ionela Prodan s-a stins din viață. A pierdut lupta cu o teribilă boală. Potrivit Marei Bănică, îndrăgita interpretă și-a organizat înmormântatea încă din timpul vieții. Află detaliile din rândurile care urmează.

Cum și-a organizat Ionela Prodan înmormântarea înainte să moară

„Nu e un secret că suntem prietene cu Ana de mici, ne cunoașteam, am mers la ele acasa. Înainte de Paște, i-am urat multă sănătate pentru mamă, era foarte tristă. Au făcut enorm fetele pentru a o salva. E o formă de cancer de care se scapă foarte greu. Și-a dorit enorm să trăiască, a fost în Cuba la tratament, în Turcia. Cred că își dorea să o vadă pe Rebeca mireasă.

A dus boala pe picioare destul de mult timp. Ea nu era atat de slabă…
Știu de la familie că nu a vrut ca oamenii care o iubeau să o vadă bolnavă. Ea a mascat această boală din respect pentru public.

Eu nu știam că este atât de grav bolnavă. Ea le-a spus fetelor cum vrea să fie înmormântarea. Sicriul alb a fost dorința ei, asa le-a spus fetelor. Și-a ales costumul popular, iți dai seama cât de greu e. Ea a fost foarte bine organizată cu viața ei tot timpul.”, a spus Mara Bănică, potrivit wowbiz.ro.

CITEȘTE ȘI: Ionela Prodan a trăit toată viața cu un mare regret. Ce o supăra pe celebra artistă de muzică populară
CITEȘTE ȘI: Primul Interviu acordat de Anamaria Prodan dupa ce Ionela Prodan a murit

CITEȘTE ȘI: De ce fiica cea mică a Ionelei Prodan nu a fost alături de mama ei înainte să moară

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: De ce Ionela Prodan și-a ascuns boala
Ionela Prodan nu a vrut să se știe că este bolnavă. A preferat să nu se afle lucrul acesta. Iată motivul pentru care îndrăgita cântăreață nu a dorit ca publicul să știe că are probleme de sănătate.

Simona Gherghe și Mara Bănicăau spus că Io nela Prodan slăbise foarte mult din cauza bolii. Însă interpreta apărea mereu cu zâmbetul pe buze și nu a lăsat să se vadă prin ce trecea.

„Viaţa e o bucurie. Absolut, absolut! Totul s-a schimbat în viaţa mea. Ancuţa din San Diego m-a sunat acum câteva luni şi mi-a zis că m-a văzut pe pagina Anamariei… «Mamă, parcă erai sora Anamariei!». (…). CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Monden

To Top