Connect with us

Revistateo.ro

Online

Cum și-a prevestit moartea o tânără de 23 de ani ucisă de iubitul ei

O frumoasă tânără de 23 de ani a fost ucisă cu sânge rece de bărbatul lângă care credea că va sta până la adânci bătrâneți, până când moartea îi va despărți.

Și-a ucis iubita cu sânge rece

Ei bine, moartea i-a despărțit, însă niciodată nu și-a imaginat că persoana care i-a jurat iubire veșnică îi va aduce sfârșitul.

Este vorba despre Molly McLaren, o tânără care avea tot viitorul în față.

Înainte să fie omorâtă de iubitul ei, Joshua Stimpson, fata i-a scris mamei sale un mesaj prevestindu-și oarecum finalul.

„Mamă, s-a întors și vine după mine!”, este mesajul text pe care i l-a trimis mamei sale.

Această dramă a împânzit presa din afară și s-a deschis o dezbatere serioasă cu privire la felul în care tinerii din ziua de azi ajung să se cunoască.

CITEȘTE ȘI: Cazul gravidei Patricia Gutierrez a ingrozit lumea. Ce s-a intamplat dupa ce a fost ucisa

Cei doi s-au cunoscut pe un site de matrimoniale, deci s-au văzut prima oară pe Internet și abia apoi în realitate.

Evident că toată lumea se întreabă ce este în mintea unui criminal, de ce ajung oamenii să facă gesturi necugetate, mai ales când vine vorba de o persoană iubită.

Un specialist oferă câteva răspunsuri care ne pot ajuta să înțelegem astfel de tragedii.

„Agresivitatea poate fi generată de emoţii precum furia, anxietatea, gelozia etc. Sigur că oamenii diferă, unii fiind mai agresivi decât alţii.

Explicaţiile pot veni fie din diferenţa lor temperamentală, genetică, de exemplu, predispoziţia spre a fi furios, fie la nivel de inhibiţie a emoţiei.

Cu alte cuvinte, o persoană se poate manifesta mai agresiv decât alta pentru că temperamental este mai predispus spre emoţii ce pot genera comportament agresiv sau două persoane similare temperamental pot să difere la nivelul agresivităţii pentru că una îşi poate inhiba comportamentul agresiv şi cealaltă nu“, spune psihologul Gabriela Culda pentru ziarul Adevărul.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Online

To Top