Connect with us

Revistateo.ro

Cura de Slabire

Cum a slăbit cu adevărat doctorul Andrei Laslău 20 de kilograme în 45 de zile

Doctorul Andrei Laslău, extrem de popular pentru sfaturile sale de nutriție, a dat jos zeci de kilograme într-o lună și jumătate.

Cum a slăbit cu adevărat Andrei Laslău

“In esenta, se limiteaza carbohidratii pe la 30-50 grame pe zi, iar grasimile reprezinta cam 65% din kcal si proteinele cam 30%. Asta e matematica, doar ca in practica este de ajuns sa mancam carne, branza, oua, nuci, seminte, legume, cruditati si fructe putin dulci, respectand principiul de a manca doar cand ne este foame, fara sa ne indopam, fara sa confundam foamea cu setea, sa mestecam bine, si nu avem cum sa nu slabim. Eu stiu despre dieta ketogenica din facultate, de la metabolismul lipidelor.

Mie mi s-a potrivit ca o manusa pentru ca nu-mi plac dietele lipsite de gust, ori ce poate fi mai placut decat sa slabesti mancand nuci si smantana, muschiulet de porc, peste gras si alte bunatati de genul asta.

Pe mine m-au injurat multi cand am spus ca se poate slabi mancand ceafa de porc si ciocolata neagra 85% cacao… dar asta e realitatea! Chiar se poate slabi mancand grasime”, a mărturisit medicul în urmă cu ceva timp.

CITEȘTE ȘI: Andrei Laslau are solutia: Cum sa mananci orice fara sa te ingrasi

„Imi pare rau ca nu m-am decis sa slabesc mai devreme si am ajuns la incredibila greutate de 115 kg la 1.85m inaltime. Atunci s-a aprins beculetul si am decis ca nu se mai poate.

Este foarte usor sa ignori multe dintre comentarii, dar e foarte greu sa mai ignori ceva atunci cand un coleg iti propune sa te opereze de obezitate si sa-ti puna un inel sau sa-ti taie stomacul. Totusi, mai bine mai tarziu, decat niciodata”, a mai spus medicul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top