Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Cum stai cu dragostea in luna decembrie, in functie de zodie

Decembrie va fi o luna a testarilor pentru majoritatea semnelor zodiacale. Vor exista numeroase incercari in cupluri, mai ales in preajma sarbatorilor, insa toate aceste obstacole vor fi trecute cu lejeritate.

Cum stai cu dragostea in luna decembrie, in functie de zodie. Varsatorii vor avea de furca cu partenerul din cauza viziunilor diferite asupra vietii. Prapastia se accentueaza tot mai mult iar vinovati sunt amandoi pentru ca nu exista comunicare suficienta.

Fecioarele vor avea o luna plina de aventuri amoroase, din care vor invata toate secretele pentru o relatie de durata pe viitor. Acesti nativi isi vor analiza cu atentie toate relatiile anterioare si vor ajunge la o concluzie in legatura cu fisa lor psihologica intr-o relatie.

Racii reusesc sa stabileasca anumite puncte importante in relatia lor. Printre acestea, multe sunt legate de activitatile in comun, menite a preveni plafonarea ori dezinteresul care poate aparea in orice relatie.

Scorpionii vor iubi cu foc. Gelozia insa le poate juca feste in luna urmatoare, mai ales ca vor fi supusi unor teste deloc placute din partea persoanei iubite.

Capricornii isi vor gasi in sfarsit echilibrul in cuplu, reusind sa inteleaga toate acele lucruri pe care nu le acceptau pana acum in relatia lor.

CITESTE SI: Vei avea bani de sarbatori? Cum stai cu bugetul in luna decembrie, in functie de zodie

CITESTE SI: HOROSCOP DECEMBRIE 2015

Pestii vor fi in corzi toata luna. Persoana iubita refuza orice propunere deoarece este foarte sceptica cu privire la intentiile serioase pe care le are partenerul.

Sagetatorii si Balantele trec la nivelul urmator in relatia lor. Sagetatorii isi vor face planuri de casatorie si s-ar putea chiar sa stabileasca cea mai potrivita data pentru 2016.

Cum stai cu dragostea in luna decembrie, in functie de zodie. Balantele, in schimb, vor discuta toate problemele care au aparut de-a lungul anului intre ei si partenerii lor si vor ajunge la concluzia ca prin comunicare chiar orice se poate rezolva.

Gemenii vor fi ahtiati dupa aventuri, flacarile pasiunii napadindu-i inca din primele zile ale lunii decembrie. Pentru ei frigul nu va reprezenta o problema cata vreme se daruiesc cu caldura.

Leii nu vor face altceva decat sa puna bete in roate propriei relatii. Cei care nu sunt cuplati vor avea cateva tentative, mai ales in preajma Craciunului, insa intalnirile nu se vor concretiza cu ceva serios.

Taurii si Berbecii vor avea o perioada de (re)acomodare. Atat unul cat si celalalt vor tine mortis sa arate ca se pot schimba in fata partenerului, depunand eforturi imense in acest sens.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top