Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Cum stai cu DRAGOSTEA in luna OCTOMBRIE, in functie de zodie

Leii si Balantele au sanse sa refaca vechi relatii de iubire iar Capricornii vor sta prost cu dragostea in luna octombrie. Vezi ce iti rezerva astrele!

CUM VEI STA CU DRAGOSTEA IN LUNA OCTOMBRIE, IN FUNCTIE DE ZODIE:

BERBEC

Se anunta o luna plina de parfum de fericire. Dragostea iti face cu ochiul din plin. Ai toate sansele sa iti pui in sfarsit pirostriile. Este bine, totusi, sa nu te grabesti indiferent cat de mare ar fi emotia pe care o simti.

O casnicie implica o serie de responsabilitati de care trebuie sa fii foarte sigur ca vrei sa le duci pana la capat.

TAUR

Cu dragostea stai bine in luna octombrie, exceptand perioada 27-29 a lunii. Atunci gelozia iti va fura mintile. Lipsa de incredere in partenerul tau poate ameninta pentru cateva zile bune povestea ta de amor.

CITESTE SI: Cumpenele tale in luna OCTOMBRIE

CITESTE SI: Cum stai cu SANATATEA in luna OCTOMBRIE, in functie de zodie

Noroc ca ai un partener care cedeaza pentru ca altfel nu ti-ai putea stapani furia. Pentru persoanele fara cuplu, e posibil sa intalniti pe cineva special la inceputul lunii.

GEMENI

Nu ai chef de o relatie serioasa, insa a doua luna a toamnei iti poate deschide din nou apetitul pentru ceva stabil.

Faci tot posibilul sa stai departe de suferintele din amor, insa nu te va ocoli nici de data aceasta Cupidon. Nu iti fie frica de iubire, este cel mai minunat lucru care ti se poate intampla.

RAC

Din 13 octombrie se deschid toate portile dragostei: nu doar ca vei fi curtat, dar va trebui sa si alegi. Vei avea de unde, asa ca ai mare grija cui ii spui DA si cui ii spui NU.

Gandeste-te care este tipul de relatie pe care ti-l doresti si mai ales cu cine te-ai vedea facand toate nebuniile pe care putina lume ti le poate intelege.

LEU

O fosta iubire te va implora sa te intorci la ea. Parerile de rau tardive te vor emotiona destul de tare incat s-ar putea sa cedezi.

De bunavoie si nesilit de nimeni, tinzi sa ii dai o noua sansa pentru ca iti amintesti ca ai petrecut cele mai frumoase clipe din viata ta atunci cand ati fost impreuna.

FECIOARA

Esti o explozie de pasiune si erotism in luna octombrie. Cuceresti pe toata lumea cu privirea ta. Este suficient sa spui doar doua cuvinte si sa dai gata pe oricine.

Cei din jurul tau vor dori sa dezlege misterul firii tale senzuale si vor fi atrasi in capcana dragostei si a sexului. Toate astea datorita intrarii lui Venus in zodia ta, la inceputul lunii.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top