Connect with us

Revistateo.ro

Cum stai cu dragostea in luna august 2016, in functie de zodie

Horoscop Lunar

Cum stai cu dragostea in luna august 2016, in functie de zodie

Uite cum stai cu dragostea in luna august 2016, in functie de zodia in care te-ai nascut. Este o perioada plina de aveturi, de schimbari majore si de regasiri neasteptate. Uite ce ti-au pregatit astrele, in functie de zodie!

BERBEC –  BINE

Aceasta luna nu este plina de romantism, asa ca nu te astepta la gesturi incredibile din partea partenerului. Va concentrati mai mult pe responsabilitati si treburi gospodaresti, insa va intelegeti bine. Situatia se schimba in bine spre finalul lunii august.

TAUR – EXCELENT

Este o luna plina de senzualitate si aventura. Te simti minunat in prezenta persoanelor de sex opus si exista sanse sa iti gasesti un partener stabil, daca nu ai unul.

Cum stai cu banii in luna august 2016, in functie de zodie

HOROSCOP COMPLET AUGUST 2016 PENTRU TOATE ZODIILE – AICI

GEMENI – BINE

Desi este o perioada riscanta, exista toate sansele sa te intelegi bine cu partenerul de viata. Este important sa faci compromisuri atunci cand este cazul si lasi de la tine. In acest mod vei reusi sa iti mentii relatia pe linia de plutire.

RAC – DEZASTRUOS

Saturn se afla intr-o pozitie putin favorabila, iar asta scoate in evidenta conditiile de subordonare din cadrul relatiei de cuplu. Exista tensiuni in permanenta si comunicare adecvata lipseste cu desavarsire. Fii mai rational!

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top