Connect with us

Revistateo.ro

Cum știi că te înșeală și cine este cealaltă

Cuplu

Cum știi că te înșeală și cine este cealaltă

Este ușor de aflat dacă iubitul tău te înșeală. Există anumite lucruri standard pe care le face oricine când te înșeală. Iată câteva sfaturi dacă vrei să descoperi sau să te convingi că partenerul tău de viață are pe alta și cum poți afla cine este aceasta.

STĂ SUSPECT DE MULT LA SERVICIU
Scuza general valabilă pentru orice bărbat care petrece cu amanta este jobul. Deși tu știi că meseria lui nu implică ore suplimentare, cel puțin nu de la o zi la alta, și cam des în ultima vreme, totuși ai putea să îl crezi sau să începi să nu mai fi fraiera din relație. Dacă ai senzația că orele peste program nu înseamnă muncă asiduă ci ore petrecute cu o contabilă sexy, pornește investigația.

CITEȘTE ȘI: SFATURI PENTRU CARIERĂ PE CARE NU ȚI LE-A SPUS NIMENI

MERGE CU TELEFONUL LA BAIE DE FIECARE DATĂ
Știm că unele persoane sunt dependente de telefon, dar dacă iubitul/soțul tău nu a mers până acum la baie cu telefonul, și brusc, în ultima perioadă acesta devin un obicei bătător la ochi, nu este doar fabulația ta. Mai mult, ca să nu fie descoperit, bărbatul va ține telefonul mereu pe mod Avion sau silențios.

REFUZĂ CONSTANT SĂ IEȘIȚI ÎN ORAȘ
Ai vrea să te scoată la un suc sau la un film dar tu primești mereu refuzuri: e obosit, nu are chef, se simte rău, nu îi place să vadă filme la cinema etc. Motivul real poate fi cel de care te temi cel mai tare: îi este frică să fie văzut de vreun prieten care știe că te înșeală sau să dea nas în nas chiar cu amanta, pe care o minte la fel ca și pe tine.

NU PREA ARE CHEF DE SEX
Dacă nu mai are chef să petreceți clipe romantice împreună și apetitul lui sexual este la pământ, iar tu îl cunoști perfect sănătos, poate fi vorba despre altceva. Și-a consumat deja toată energia cu amanta, fapt pentru care invocă diverse motive să nu mai facă sex cu tine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top