Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Cum stii ca ti s-a imbolnavit CHAKRA INIMII

Chakra inimii este una dintre cele mai importante chakre, intrucat aceasta face legatura dintre realitatea fizica si cea spirituala.

In filozofia hindusa exista 7 chakre (puncte energetice) raspandite in mod vertical, de-a lungul corpului uman.

Acestea activeaza fiecare celula, fiecare molecula din corpul nostru si sunt responsabile pentru fericirile sau tristetile noastre. Atunci cand o chakra se imbolnaveste riscam sa ne alegem cu diferite boli, spun indienii.

Chakra inimii, cunoscuta si ca Anahata, este legatura dintre trei chakre mici care sunt in stransa legatura cu realitatea practica si cele trei chakre superioare, concentrare pe problemele spirituale, conceptuale, ale Sinelui.

Anahata se afla aproape de inima, motiv pentru care poarta numele de chakra a inimii. Aceasta chakra este responsabila cu autostima si capacitatea noastra de a iubi neconditionat. Iata 7 semne ca chakra inimii ti s-a imbolnavit:

1. ITI ESTE FRICA DE CEEA CE VREI SA SPUI

Iti este foarte teama sa iti exprimi sentimentele si parerile in fata celorlalti. Asta indica faptul ca ca nu ai incredere in tine.

CITESTE SI: Descoperă paşii spre echilibrarea chakrelelor tale

CITESTE SI: Cum sa fii fericit si sanatos avand grija de chakrele tale cu ajutorul unor afirmatii-cheie

Chakra inimii este responsabila cu iubirea de sine, iar pentru a o curata de aspectele negative care au perturbat-o, ai nevoie de meditatie si mult sport in aer liber.

2. ESTI INVIDIOS

Invidia nu este o ‘calitate’ a spiritelor pure, a oamenilor care tot ce fac in viata o fac din dragoste.

3. SIMTI FRUSTRARE

Frustrarea este defectul celor neputiniciosi. Lectia suprema a vietii este sa iti transformi fiecare defect in calitate. Pana la urma, defectele ne fac unici si ne diferentiaza de ceilalti.

4. NU STII SA PRIMESTI CADOURI

Daca nu spui multumesc atunci cand ceilalti se ofera sa te ajute sau cand iti ofera o mica atentie, nu stii sa primesti dragostea cum trebuie.

5. ESTI PROST INSPIRAT

Vrei sa faci o mie de lucruri dar nu ai inspiratie deloc. Nu ai idee cu ce sa incepi si te cramponezi in neputinta.

6. NU FACI FATA STRESULUI

O inima sanatoasa trece usor peste esecuri si obstacole in viata. Daca sufletul tau este usor de ranit asta inseamna ca chakra inimii s-a deteriorat in punctul ei superior (aproape de gat).

7. NU STII CE VREI

Nu ti-ai gasit inca un hobby, nu ai o viziune despre viata si simti ca nimic nu te face fericit? Asta inseamna ca chakrele tale iti transmit semnale de alarma ca nu actionezi cum trebuie in raport cu ceilalti.

Pentru insanatosirea chakrei inimii e nevoie de multa meditatie, detasare de orice problema si trebuie sa te inconjori de persoane pozitive, oameni dispusi sa te asculte si sa te vindece.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top