Connect with us

Revistateo.ro

Solstitiul de vara 2016 are loc pe in data de 21 iunie. Acest fenomen deosebit de important are o mare influenta asupra zodiilor.

Stiri

Cum sunt afectate zodiile de Solstitiul de vara 2016

Solstitiul de vara 2016 este un eveniment care afecteaza cu siguranta zodiile. Nativii unor zodii vor simti o schimbare importanta. Pentru unii, acest fenomen este unul foarte special si vine cu vesti bune, pentru altii norocul nu va surade asa mult.

Iata cum sunt afectate zodiile de solstitiul de vara 2016!

Cum influenteaza solstitiul de vara 2016 zodiile de foc

Solstitiul de vara le aduce vesti bune zodiilor de foc. Vor primi un impuls de energie, care ii face foarte activi la locul de munca si care le da cele mai bune idei. Pentru Berbeci, acest eveniment astronomic poate reprezenta inceputul unei perioade bune profesional, care va fi remunerata pe masura. Leii se vor simti mai creativi si vor lua unele decizii al caror impact va fi benefic pentru viitor. Sagetatorii vor gasi ideile potrivite pentru a duce la bun sfarsit cele mai grele sarcini.

Citeste si: Superstitii romanesti legate de solstitiul de vara!

Citeste si: Previziuni karmice 20-26 iunie 2016. LUNA PLINA IN SAGETATOR (20 iunie)

Cum influenteaza solstitiul de vara 2016 zodiile de apa 

Pentru zodiile de apa, lucrurile nu stau chiar pe roze. Solstitiul le poate provoca unele neplaceri si nu vor fi foarte avantajate de acest fenomen. Pestii se simt foarte vulnerabili, iar norocul nu pare sa le surada in aceasta perioada. Se simt napaditi de ganduri negative si nu au chef de nimic. Scorpionii s-ar putea confrunta cu probleme de ordin medical, fie ca este vorba de neplaceri cauzate de sistemul digestiv, fie dureri articulare. In ceea ce ii priveste pe Raci, ei stau putin mai bine, dar nu este exclus sa apara neintelegeri in cuplu si certuri.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top