Connect with us

Revistateo.ro

Cum sunt afectate zodiile de trecerea la ora de vara

Horoscop

Cum sunt afectate zodiile de trecerea la ora de vara

Afla cum sunt afectate zodiile de trecerea la ora de vara. Zodiile de pamant si cele de aer trebuie sa fie foarte atente la tot ce se va intampla dupa data de 26 martie.

In noaptea de sambata, 25 martie, spre duminica, 26 martie, ceasul se da in fata cu o ora. Acest fenomen isi pune amprenta asupra semnelor zodiacale.

Cum sunt afectate zodiile de trecerea la ora de vara

Nativii zodiei BERBEC sunt de departe cei mai avantajati. Schimbarile ii motiveaza si ii pun in priza. Nu vor duce lipsa de energie si se vor implica de bunavoie in tot felul de proiecte de anvergura.

Nativii zodiei TAUR se vor obisnui mai greu cu schimbarile din urmatoarea perioada. Vor fi nevoiti sa demonstreze ca se pot plia dupa cerintele de la locul de munca.

Nativii zodii GEMENI adora schimbarile! Trecerea la ora de vara e ca o gura de oxigen. Vor fi hiperactivi, extrem de motivati sa mearga pana in panzele albe pentru visurile lor.

Nativii zodiei RAC au nevoie de ceva mai multa odihna, de organizare serioasa. Trecerea la ora de vara nu ii ajuta foarte mult din punct de vedere emotional, ba chiar le poate da peste cap universul emotiilor.

CITESTE SI: Ora de vara 2017. Cum ne afecteaza schimbarea

Nativii zodiei LEU vor straluci din 26 martie incolo. Soarele, protectorul lor, va fi prezent mai mult pe cer odata ce ziua va deveni mai lunga.

Nativii zodiei FECIOARA pot avea stari contradictorii. Isi vor da seama cat de importanta este chiar si o ora pierduta in viata lor. Trecerea la ora de vara ii responsabilizeaza, ii face sa mizeze pe lucruri mari, sa puna osul la treaba mai mult.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top