Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Cum sunt vedetele la pat

Dacă vedetele sunt frumoase și bogate, atunci trebuie să fie musai și experte în ale sexului. Dacă stăm să analizăm bine, nu este o logică măgulitoare. Și asta pentru că frumusețea multora dintre vedete se datorează tratamentelor cosmetice pe care nu și le permite orice muritor de rând iar banii pe care îi au i-au obținut prin muncă 24/24. Însă, chiar așa, cum sunt acestea la pat?

Cum sunt vedetele la pat: Angelina Jolie
Cea mai frumoasă femeie din lume în anul 2009, potrivit revistei Vanity Fair, Angelina Jolie a fost dată de gol de un fost partener sexual: „Este incredibil de plictisitoare”, spunea Billy Bob Thornton despre aventurile sexuale cu aceasta. Un alt bărbat, o altă părere: „Angelina e o fată rea în dormitor”, declara cu zâmbetul pe buze Brad Pitt în urmă cu ceva timp pentru CBS.

CITEȘTE ȘI: VEDETE DE 40 DE ANI CARE ARATĂ DE 20

Cum sunt vedetele la pat: Hugh Hefner
Creatorul Playboy a declarat în repetate rânduri că a avut o viață sexuală extrem de activă și are succes la femei și acum, la vârsta de 88 de ani. Petrecerile de la vila Playboy sunt legendare, însă nu toate femeile care au întreținut relații sexuale cu bărbatul Playboy au fost încântate. Un fost model, Crystal, s-a arătat dezamăgită de experiența amoroasă pe care a avut-o cu Hefner în 2012. Aceasta a șocat opinia publică mărturisind la un post de radio că patronul Playboy „nu se dezbrăca niciodată”.

Cum sunt vedetele la pat: Ben Affleck
Fostul iubit al lui Jennifer Lopez are faimă de mare crai la Hollywood, însă cântăreața, în momentul în care a fost întrebată care a fost cel mai bun amant al ei, a declarat că orice cântăreț sau dansator se descurcă de minune în pat, lansând un atac indirect la actorul Affleck.

Cum sunt vedetele la pat: Colin Farrell
Un bărbat super sexy care a atras privirile admirative ale femeilor în urmă cu o decadă. Fosta parteneră sexuală a acestuia, Angelique Jerome, a declarat că actorul este „un dezastru în pat”, și este atât de fioros precum un tigru doar că unul din animațiile Disney.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top