Connect with us

Revistateo.ro

Cum sunt zodiile la pat, in functie de varsta

Astro-FUN

Cum sunt zodiile la pat, in functie de varsta

Afla cum sunt zodiile la pat la 20, 30 sau 40 de ani. Se schimba comportamentul lor sexual de-a lungul vremii? Se pare ca da!

BERBEC

La 20 de ani, Berbecul iubeste ca un adolescent, caci mai poate fi considerat astfel. Are accese de gelozie si ii place sa isi pedepseasca partenerul in dormitor cand se simte nebagat in seama sau inselat. La 30 de ani, acest nativ este ceva mai temperat in pat, insa gelozia este si mai mare.

La 40 de ani si dupa aceasta varsta, Berbecul devine mai pasional si capata un romantism care il ajuta sa isi mascheze latura agresiva, caci el este un incapatantat pana la moarte.

TAUR

La 20 de ani, persoana nascuta in zodia Taur este ceva mai rece in dormitor si destul de sceptica in legatura cu anumite lucruri pe care i le cere partenerul de viata. La 30 de ani capata mai multa experienta si e in stare de nebunii desprinse din filme erotice, iar la 40 nu concepe sa faca sex fara sa iubeasca.

Top 4 zodii care HABAR N-AU SA FACA SEX

Top 4 zodii cărora le place să facă sex cu necunoscuți

GEMENI

Geamanul se poarta la fel la toate varstele. Nu apar surprize dupa ce schimba prefixul, fie ca e vorba de 30, 40 sau 50 de ani. Este nestatornic din punct de vedere amoros si ii place sa faca sex pe roluri. Isi imagineaza tot felul de situatii si le pune in practica cu mult talent.

RAC

Racul este un romantic incurabil la varsta de 20 de ani, insa odata ce inainteaza in varsta realizeaza ca romantismul nu il satisface atat de tare. De pe la 35 de ani incolo, acest nativ devine ceva mai pervers si scapa de orice inhibitii.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top