Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva

Cum suntem afectați de Luna Nouă în Pești de pe 17 martie. Astrologul Minerva avertizează!

Indiferent în ce semn aveți Soarele, în fiecare an, câteva zile, toți ne simțim puțin ca un nativ Pești. Când Luna se află în semnul capricios al Peștilor, veți afla în ipostaza vânătorului fără vânat și a viselor.

Uitați de acea serie de evenimente presante din ce aveți planificat astăzi și nu vă mai tot uitați la ceas.

Această lunație vă va îngrijora mai mult decât gândurile care vă dansează prin minte vis-a-vis de realitățile vieții de zi cu zi. Intuiția voastră va fi intensificată și veți realiza mai mult, permițându-vă instinctele să vă ghideze.

CITESTE SI: Previziuni karmice 12 – 18 martie 2018. Săptămână grea pentru zodiile de pământ

Deoarece emoțiile se află în prim time în timpul Lunii noi în Pestilor, veți avea o senzitivitate și o receptivitate sporită față de lumea din jurul vostru. Va fi un moment în care vă veți simți foarte sentimentali și veți dori să fiți în preajma celor dragi, din dorința de a vă apropia de ei.

Lună nouă în Pești

Luna nouă reprezintă întotdeauna o perioadă de noi începuturi, iar acum ne inspiră să ne imaginăm viitorul pe care îl dorim.

Scrieți ce vă doriți și ce vă oprește să vă atingeți scopurile. Este momentul în care ne depășim temerile, astfel încât să putem începe să trăim lucrurile despre care ne-am imaginat.

Luna Nouă în Pești este, de asemenea, o perioadă de vindecare profundă. Dacă ați fost rănit emoțional sau spiritual, atunci vă veți concentra pe regrete, furie, nesiguranța și îndoială. Este bine să medităm sau a facem o plimbare.

Aceste momente de singuratate ne vor permite să coborâm în noi și să ne reconectăm cu Sinele nostri, pentru a putea conștientiza rănile vechi care au rămas nevindecate.

Dacă v-ați născut cu Luna în Pești

Cei născuți cu Luna în Pești, numiți și Lună natală, sunt oameni incredibil de sensibili care au fost înzestrați cu o intuiție ascuțită.

Al șaselea lor simț este atât de puternic încât adesea afectează abilitățile psihice și sunt predispuși să aibă visuri profetice și să ia ce își doresc din jurul lor, abilități cărora altora ar putea să le lipsească. Din acest motiv, ei au încredere doar în instinctul lor.

Romantismul și pasiunea sunt vitale pentru cineva care are Luna în Pești, și de cele mai multe ori visează să trăiască o poveste de dragoste cum numai în cărți găsești.

Acest lucru le face ușor să accepte, în mod necondiționat, pe cei pe care îi iubesc și să vadă întotdeauna doar ceea ce este mai bune în ele.

Ei pot fi surprinși să-i vadă frumoși, misterioși, gata de acțiune oricând, dar când învață cum să se tempereze realizează cine sunt cu adevărat. Ei experimentează un fel de iubire sublimă.

Cei cu Luna în Pești sunt indivizi extrem de creativi. Acest lucru se datorează faptului că ei au o apreciere profundă pentru frumusețea și imaginația sălbatică. Sunt artiști incredibili si vor canaliza acest dar in diferite forme de artă. Expresia artistică este importantă pentru Pești, deoarece acționează și ca o formă de fugă de realitate, ajutându-i să-și reîncarce bateriile spirituale.

Aspectele Lunii Noi

Pătratul dintre Luna Nouă și Marte sugerează o criză care implică provocare unui om supărat, a rivalilor sau a dușmanilor. Cineva poate încerca să-și afirme puterea asupra noastră ducând la conflicte care țin de ego.

S-ar putea să fiți iritabili și nerăbdători și probabil veți reacționa la orice provocare sau amenințare cu agresivitate.

Acest aspect poate duce la acumularea de furie, de resentimente sau de frustrări sexuale. Astfel de energii potențial distructive trebuie să fie canalizate constructiv, astfel încât să nu ducă la conflicte, accidente, dureri musculare sau epuizare. Exercițiile fizice sau munca grea vor funcționa atâta timp cât nu obosiți și pe altcineva.

Să nu uităm că această Lună Nouă este prima după eclipsele de Lună și de Soare care au avut teme feministe puternice. Soarele contrându-se cu Marte ar putea aduce o creștere a atacurilor sexuale sau raportarea actelor anterioare de violență sexuală.

Oamenii se pot simți amenințați de acuzațiile care se fac împotriva lor iar unii bărbați chiar se vor victimiza din cauza afirmațiilor false după părerea lor, fapt care va duce la o cumulare de furie masculină la adresa acuzațiilor grave legate de agresiunile sexuale de care sunt învinuiți.

Internetul și astrologia ne sunt de ajutor acum

Luna Nouă în semi-sextil cu Uranus sugerează că lupta pentru o soluție implică colectarea de informații un pas mic la un moment dat, dar extrem de important până când lucrurile încep să aibă sens.

Curiozitatea și inventivitatea ne vor ajuta să facem descoperiri noi sau să primin flash-uri cheie pentru ceea ce vrem să facem. Întâlnirile neașteptate sau cele întâmplătoare vor fi probabil mai frecvente și mai plăcute.

Știința, internetul și astrologia ne pot ajuta să rezolvăm o criză sau să ne ușurăm frustrarea.

S-ar putea să avem dificultăți în reluarea rutine deoarece suntem ușor de distras. Cu toate acestea, tendință este de a sări de la un lucru la altul, ceea ce duce nu doar la o înțelegere cât și la descoperiri surprinzătoare.

Marte sextile Uranus sugerează că armonizarea energiilor va fi una distractivă și interesantă, calmă și relaxantă. Rezolvarea conflictului ar trebui să implice surprize plăcute și întâlniri stimulative.

Inițiativa proprie, inspirația și motivația vor aduce schimbări rapide, care ne vor ajuta să vă rezolvăm dramele din interiorul relației sau o altă criză.

Acest aspect stimulator sexual aduce șansa unei noi povești de dragoste interesante și vom avea curajul să facem prima mișcare.

Experimentul și intimitatea dormitorului poate revigora o relație sexuală tulbure. Pe de altă parte, acesta este un moment bun pentru a vă îndepărta de relațiile pe care le considerați că vă limitează exprimarea sau libertatea interioară.

Acest lucru se aplică și în cazul locurilor de muncă sau al altor lucruri care vă rețin de la succes și de la fericire. Aveți încredere în instinctele voastre și nu vă fie teamă să vă asumați riscuri. Norocul îi favorizează doar pe cei curajoși.

Lună nouă și Chiron

Luna nouă în conjuncție cu Chiron sugerează criza, furia sau conflictul care rezultă din această lună nouă și care vă vor expune la rănire, una foarte dureroasă a sufletului. Ar putea fi un eveniment din copilărie cum este agresiunea sau rană fizică, o boală sau o dizabilitate care să revină în forța.

Am putea vorbi despre o inimă zdrobită care nu sa vindecat niciodată sau despre moartea unui iubit. Rănile cele mai profunde pot acum reveni în forță, pot distruge liniștea sufletească prin deteriorarea stimei de sine și să conducă la depresie, la sentimente de victimizare sau complexe de inferioritate.

Chiron este în conjuncție cu steaua fixă Scheat, 29 °38 ‘Pești. Această stea notorie este asociată cu nenorocirea, crima, sinuciderea și înecul.

Scheat mai este asociată cu catastrofe precum inundațiile, naufragiul, accidentele miniere, cutremure și accidentele aviatice.

Luna Nouă în conjuncție cu Chiron vă va expune prezentului rana cea mai profundă iar Marte va readuce durerea din cauza unei crize sau a unui conflict interior.

Pătratul lui Marte, cu Chiron sugerează, de asemenea, răniri sufletește cauzate de război, foc, tăietură, arme, violență și violență sexuală sau probleme sexuale cum ar fi frigiditatea, impotența și alte disfuncții sexuale.

Cu toate acestea, aspectele pozitive ale lui Uranus și a Lunii Noi din 17 martie va aduce oportunități neașteptate de învățare și dezvoltare.

Schimbarea rapidă, descoperirile noi, aventurile relaționașe, cunoștințele și conștiința de sine mai mare ne vor ajuta să ne vindecăm durerea care zace în noi de ani de zile!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top