Astro-FUN
Cum suporți durerea, în funcție de zodia ta, potrivit numerologului Mihai Voropchievici
Oricât de puternică sau ușoară ar fi o durere, zodiile o suportă diferit, în funcție și de construcția fiecăruia, potrivit numerologului Mihai Voropchievici, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3.
Iată care sunt zodiile care sunt cele mai rezistente la durere, dar și zodiile care nu suportă deloc să simtă durerea și parcă este amplificată de 10 ori mai mult.
Citește și: Ghidul dragostei, pentru fiecare zodie în parte, potrivit maestrului Mihai Voropchievici
Puteți salva un om, știind faptul că el este într-o anumită zodie și doar depistând câteva semne, cum că el ar fi într-un fel sau altul bolnav.
Iată. așadar cum suportă fiecare zodie durerea și cine se dă rănit, pentru ca cei din jurul lor să îi compătimească:
Citește și: Zodiile care flirtează cel mai bine. Duc totul la nivel de artă
Nativii zodiei Balanță, Gemeni, Vărsător – se dau răniți câteodată, vor oameni în jur care să le acorde atenție, pentru că știu că durerea vine și pleacă, dar vor să fie în centrul atenției.
Nativii zodiei Leu, Berbec, Săgetător – sunt niște luptărori prin excelență
Nativii zodiei Taur, Fecioară, Capricorn – sunt fantastic de rezistente la tot ce înseamnă durere.
Cum este resimțită durerea, potrivit unui studiu
Deşi majoritatea senzaţiilor de durere sunt temporare, cel puţin 20% din populaţia globului suferă în prezent de dureri cronice, iar tratarea durerii la nivel global costa aproximativ 60 de milioane de dolari anual. De aceea, descoperirea cauzelor ce fac ca leziunile şi bolile să fie mai dureroase pentru unele persoane decât pentru altele reprezintă un pas vital în crearea unor tratamente mai bune.
Conform unei cercetări publicate în jurnalul Pain, intensitatea percepţiei durerii ar putea avea o legătură cu diferenţele în ceea ce priveşte cantitatea de materie cenuşie (ţesutul care procesează informaţiile) din anumite regiuni ale creierului.
„Persoanele care percepeau mai intens durerea prezentau mai puţină materie cenuşie în regini ale creierului care contribuie la formarea gândurilor şi la controlul atenţiei”, notează Nichole Emerson, unul din autorii studiului, potrivit descopera.ro.